27.04.2016 13:58 - 0 KOMMENTARER

Hallo ♥ Tenkte jeg bare ville dele litt flere av videoene jeg lager på YouTubekanalen min her på bloggen. Jeg satt nylig i gang en Q&A hvor jeg har svart på deres spørsmål, så jeg håper dere liker videoen med svarene. 
 

Ønsker dere flere Q&A's videoer? 

21.12.2015 19:25 - 27 KOMMENTARER

Halloooo♥ Lenge siden sist! Akkurat nå er jeg i Norge, hjemme i kjære Fredrikstad for å feire jul og jeg skal tilbringe hele juleferien min her og i Gøteborg. Idag er det tid for en ny giveaway på kanalen min, hvor dere kan vinne masse fine premier. Se videoen under for konkurranseregler og for å se hva dere kan vinne. 

For å se alle mine videoer i julekalenderen må dere gå inn på kanalen min, bare trykk HER

Lykke til i giveawayen ♥

04.12.2015 16:25 - 2 KOMMENTARER

Nå nærmer det seg virkelig jul, men til tross for det har jeg absolutt ingen julestemning enda. Men idag bestemte jeg meg for å gjøre noe med det, så jeg handlet nemlig inn en del julepynt jeg skal pynte leiligheten min med, og kjøpte inn ting til min egen julekalender♥ I tillegg til en egen kalender jeg har for meg selv, har jeg også en julekalender på kanalen min. Det vil si at det kommer ut en ny video hver dag fra 1. til 24. desember, så dere vil se masse forskjellige videoer denne perioden, og jeg håper dere liker de. 

Her er alle de tre første episodene av julekalenderen min! Om dere forresten ønsker å delta i giveawayen min som jeg har i luke 2, så kan dere delta ved å kommentere videoen HER, hvis ikke kan dere selvfølgelig også delta på instagram (emmbrathen). 

Har dere julestemning ennå? 

30.11.2015 17:42 - 2 KOMMENTARER

Idag er det skikkelig god julestemning i gatene i Herning, for det er satt opp et megastort juletre med masse lys, og ellers masse pynt og juletrelys i hele gaten. Det er koselig med litt ekstra lys når det ellers er totalt sort ute. Idag var jeg på skolen ekstra lenge for å sy på oppgaven min, også spiste jeg og Marte pizza på skolen før vi dro hjem. Dette er den siste uken med vanlig skole, og deretter er det to uker med valgfag før det er juleferie. Det er heldigvis ikke så mye arbeid som gjenstår nå. 

Jeg la forresten ut en ny video i går med høst diy's, tips og outfit ideer. Og til dere som klager, jo, november er en høstmånede så jeg har lov til å fortsatt poste høstvideoer. Dessuten blir det aldri vinter i Danmark, vi får jo pokker meg aldri snø, det bare regner og regner døgnet rundt. 

Hva syns dere om videoen? 

29.11.2015 13:25 - 0 KOMMENTARER

Da har jeg endelig fått kastet meg rundt og laget en klessalg video. Jeg kan i det minste prøve det ut, og jeg vil vel ikke si at jeg taper noe på dette. Alle plaggene står listet opp med nummer, størrelse og pris også under denne videoen på YouTube, trykk HER for å se den listen.  

Salget foregår på denne måten: Ser du noe du er interessert i så send salg + plagg nummer til: em_cb95@hotmail.com ♥ Dere må også gjerne sende meg spørsmål om dere lurer på noe angående plaggene, også håper jeg dere ellers ser noe dere liker. 

Ser dere noe dere kunne vært interessert i? 

26.11.2015 17:10 - 0 KOMMENTARER

Selvom himmelen er sort, lyser gatene opp. Julelysene er tatt frem, og allerede neste uke er det 1. desember. Det er snart jul, allesammen. Da jeg var i Norge i forrige uke, tok jeg en liten tur til Oslo for å møte Sunniva og Anna. Vi skulle filme inn noen videoer til kanalene våre, og etterpå hjalp Sunniva meg med å filme inn til en julekalender til Nordic Screens kanalen. Dere burde glede dere til å se den, eller egentlig vet jeg ikke hva dere kommer til å syntes om den, haha. 

Her er en liten vlog fra den dagen. Idag har jeg også startet å filme til min egen julekalender, siden jeg skal ha det i år igjen. Det blir ny video på kanalen min hver eneste dag fra den 1. til 24. desember, så det håper jeg dere ser frem til. Nå skal jeg kjappe meg og spise litt, og så skal jeg ut og møte Marte. Jeg håper dere får en fin kveld♥

Gleder du deg til jul? 

20.11.2015 16:58 - 2 KOMMENTARER

For en koselig og avslappende dag! Idag har jeg vært en tur i byen med søsteren min, Sofia, hvor vi har tittet, handlet litt og selvfølgelig spist veldig sunn mat på McDonalds, hehe. Nå er jeg hjemme igjen, og i kveld kommer venner til meg for en rolig kosekveld. Jeg har kjøpt inn litt shots og snacks, så det blir sikkert like hyggelig som alltid. Siden jeg er mye ute og farter mens jeg er i Norge så får jeg ikke tatt så mange bloggbilder, så jeg tenkte jeg heller kunne dele enda en video med dere idag. 

Flinke Agnes Lovise og Celina Karine sminket meg i deres "youtuber makeover" serie, og det var så gøy å være med. Jeg absolutt elsker looken jeg endte opp med, og spesielt øyenskyggen, den er helt fantastisk. 

Hva syns dere om makeoveren, var det noe spesielt dere likte best ved den? 

19.11.2015 20:14 - 1 KOMMENTAR

Ahh, Norge♥ Kjære, gode, gamle Norge. Nå sitter jeg på toget fra Oslo, for dagen har jeg nemlig tilbringet på Nordic Screens kontoret for å filme med Sunniva og Anna. Etter noen videoer som kanskje inneholdt en del godteri, så sitter jeg her og er fortsatt så kvalm. Jeg har heller ikke spist ordentlig godteri på omtrent to uker, så det var ikke særlig godt å spise så store mengder nå. I morgen skal jeg bare slappe av, og så kommer det venner til meg på kvelden for en hyggelig kosekveld. Blir godt å se de igjen♥

I går la jeg ut en ny collabvideo, hvor jeg gjør "guess the word" challengen, som jeg har kalt den, med Tina Mondelia, Celina Karine og Agnes Lovise. Det var kjempe gøy å filme inn videoer med de den dagen, jeg var også med på youtuber makeover-serien til Celina Karine og Agnes Lovise, men jeg tenkte jeg skulle vise dere den videoen i et annet innlegg. Jeg håper dere liker videoen, og kommenter gjerne under hva dere syns. Nå skal jeg slappe av på toget, og jeg gleder meg masse til å komme hjem nå, slappe av, og tilbringe tid med familien. 

Hva syns dere om videoen? 

11.11.2015 14:20 - 0 KOMMENTARER

Nå har jeg sittet og fikset neglene mine samtidig som jeg så tv-serien The flash, det er så spennende. Etterpå skal jeg ut og handle mer juice og bær så jeg kan kose meg inne samtidig som jeg øver til eksamen som jeg har i morgen. Jeg gruer meg absolutt ikke, egentlig fordi det gikk så bra til sommeren. Men det er jo tross alt en helt ny eksamen, og denne gangen er det mye vanskeligere siden oppgaven er så mye lengre, jeg håper bare at det går bra i morgen. Jeg får bare være positiv og ta ting som de kommer. Jeg skal også prøve og få tatt noen flere bloggbilder, men her har dere en video hvor jeg viser hva jeg har på Iphonen min av apper, om dere ikke allerede har sett den.Hva syns dere om videoen? Hva er deres planer for dagen?

23.10.2015 14:00 - 0 KOMMENTARER

På YouTubekanalen min la jeg nylig ut en video i samarbeid med helsedirektoratet, hvor videoen omhandler antisnus kampanjen deres, og jeg skal gjennom videoene jeg lager gi en oppfordring til mine seere om å ikke snuse. Istedet for å ramse opp masse fakta om hvor dårlig snus er for helsen og til og med lommeboken din, ville jeg heller dele mine erfaringer med snus. Det verste som har skjedd med meg er da å besvime på Tryvann i russetiden, som absolutt ikke var en behagelig opplevelse. Jeg håper dere liker videoen og budskapet mitt. 

Hva syns dere om videoen?

Les mer i arkivet » Mai 2016 » April 2016 » Desember 2015

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 21 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker veldig mye av fritiden min til å lage youtubevideoer, så derfor vil det komme en del videoer på denne kanalen. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

instagram
annonse
hits