09.11.2015 19:00 - 7 KOMMENTARER

Skal man bli sunn, så skal man jammen meg bli sunn også. Å bli sunn er kanskje ikke noe jeg har lyst til, men noe jeg behøver. Innerst inne har jeg selvfølgelig lyst til å være et menneske som har kjempegod helse, og kun spiser matvarer som er bra for kroppen. Men hittil er min kjærlighet for blant annet McDonalds mat alt for stor. Men nå folkens, nå tar jeg skrittet mot det bedre. Jeg prøver i det minste. Og nøyaktig hvorfor har jeg bestemt meg for å prøve å bli sunn? Nettopp fordi jeg irriterer meg over at jeg ikke bare gjør endringene i livet mitt som kan gjøre med 100% fornøyd med meg selv, og for at tannlegeturene skal bli en smule mindre. 

Nå som jeg er tilbake i Danmark, så har jeg endelig fått startet å trene igjen. Her har jeg nemlig treningssenteret fem minutter fra meg, og  en venninne jeg trener med fast. Det gjør alt så mye enklere. I går handlet jeg inn litt mat med en god holdning til maten da jeg var på butikken. Jeg lot meg ikke friste av de mange radene med godterihyller denne gangen. Og til overskriften - selvfølgelig er den ironisk. Hvem vil sitte og knaske spinat mens man ser en koselig film? Jeg har handlet inn til en grønn smoothie jeg så absolutt ville prøve å lage, rundstykker og middag. Jeg er utrolig spent på om jeg klarer å bli sunnere, for å ta steget til å bli fullstending sunn går alt for fort for meg, la oss ta små steg om gangen. 

Hva slags forhold har dere til mat? Vil dere si at dere er sunne? 

Les mer i arkivet » Mai 2016 » April 2016 » Desember 2015

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 21 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker veldig mye av fritiden min til å lage youtubevideoer, så derfor vil det komme en del videoer på denne kanalen. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

instagram
annonse
hits