09.11.2015 13:00 - 0 KOMMENTARER

Samtidig som tanker er så utrolig private, så er de også ikke det. De skal jo alltids bli delt, men ofte lyver vi fordi vi er redde for våre egne tanker, eller å stå frem med sannheten og fortelle hva vi egentlig tenker. Gutten som tror han kan lese øynene dine gransker deg og vil vite hva du tenker på, foreldre lurer på om du egentlig har det bra, og lærere vil vite hva du tenker om et spesifikt emne. Tanker er så uendelige, og de kan gjøre meg absolutt gal. Ofte får jeg ikke sove fordi jeg ligger og tenker halve natten. Jeg vet at jeg absolutt ikke er den eneste i verden som har det sånn. 

Nå ønsker jeg dere velkommen inn i mitt hode, eller til en liten del av det. Om dere ikke aner hvem jeg er fra før av, så er jeg en YouTuber som har flere tusen følgere. Følgere jeg aldri kunne trodd jeg ville få, og følgere som følger med på hver minste ting jeg gjør. Følgere som alltid er der for meg, men samtidig egentlig ikke vet så mye om meg. De vet kun det jeg ønsker at de skal vite. Videoer kan være så overfladiske, pokker og, blogginnlegg er vanligvis enda mer overfladiske. Men istedet for å utnytte bloggen til å bli enda en rosablogger, som om vi ikke har nok av de fra før av, så vil jeg utnytte den til å dele mine tanker. Tanker, frustrasjoner, og rett og slett dele litt ekstra fra hverdagen min.Helt ærlig, jeg aner ikke om jeg klarer å bli en gjennomført blogger. Hittil kan jeg love dere litt ekstra oppdateringer fra det ikke så spennende livet i Danmark, hvor jeg går på college/universitet for øyeblikket og utdanner meg som fashion designer. Jeg kan faktisk love dere overfladiske innlegg, en del tanker og kanskje for dere - meningsløse tekster. Som en youtuber vil jeg selvfølgelig også oppdatere om videoene mine her, og fordi jeg er en person som elsker mote og ønsker å leve av fashion design, så vil jeg love dere moterelaterte innlegg. Jeg håper dere vil lese bloggen min, for om ingen gjør det finner jeg ingen mening i å blogge. Tankene mine kan jeg like så godt skrive ned i dagboken min igjen, og fotografiene jeg elsker å ta kan jeg fortsette å hjemme bort på harddisken. Link til kanalen min HER, og link til min gamle blogg HER

Fortell meg om du vil lese bloggen min, her i kommentarfeltet eller på snapchat (youtubeemma) ♥ 

Les mer i arkivet » Mai 2016 » April 2016 » Desember 2015

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 21 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker veldig mye av fritiden min til å lage youtubevideoer, så derfor vil det komme en del videoer på denne kanalen. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

instagram
annonse
hits