13.11.2015 13:00 - 10 KOMMENTARER

Ahh, eksamen er bestått og det er tid for enda en etterlengtet helg, hvor jeg skal være med venninner og slappe av. Så er det heller ikke mange dagene igjen til jeg tar en liten tur til Norge, og det gleder jeg meg kjempe masse til. Jeg har ikke lagt så mange planer enda fordi jeg vil bruke dagene på å være med familie og venner, men en kveld med mange gode venner og masse moro er allerede satt av hos meg, så det skal bli ekstra godt å se den gamle gjengen igjen♥ Dette er enda et outfit jeg viser dere i en video jeg holder på å redigere nå, jeg skal få lagt den ut veldig snart. Så detaljene om hvor plaggene er fra får dere desverre ikke vite før dere ser den videoen. Jeg elsker jakken jeg har på meg da, den har blitt en av mine favoritter og jeg er så glad for at jeg kjøpte den, selvom den svei litt i lommeboka mi.

Hva syns dere om antrekket? Har dere noen planer for helgen?  

10.11.2015 13:00 - 11 KOMMENTARER

Det er så utrolig deilig, jeg har nemlig fri i omtrent hele denne uka. Fri på mandag, tirsdag og onsdag, eksamen på torsdag, og desverre skole på fredag, kunne vi ikke bare fått en velfortjent helg da? Jeg er veldig takknemlig for disse fridagene, vi hadde ekstremt kort sommerferie og ingen høstferie, istedet jobbet vi intenst med eksamen vår, og deretter gikk jeg rett videre til draperingsklassen hvor vi heller ikke fikk mye tid til å bare puste ned i bakken. Jeg har vært så utrolig sliten i det siste, men nå ser jeg kun frem til dagene mot jul. Neste uke når vi er helt ferdig med eksamen har vi brått en uke uten klasser, så da tar jeg selvfølgelig turen til Norge. Og etter det er det ikke lenge igjen til juleferien, og dagene frem til det blir fylt med omtrent timer annenhver dag, og kanskje nye spennende ting jeg skal være med på. Åå, jeg gleder meg♥But first, coffee. Denne setningen får meg til å tenke på at før man gjør dagens gjøremål og gjennomfører alle sine stressende eller spennende planer, så er man først nødt til å sette seg ned, ta et pust i bakken, og drikke den koppen med kaffe. Fint quote, men jeg hater desverre kaffe. Derfor blir det heller kakao og te på meg, hehe. Om dere forresten lurer på hvor outfitet er fra, så må dere vente med å se i en av mine nyeste videoer som kommer i nærmeste fremtid, jeg gleder meg til at dere får se den videoen. 

Hva syns dere om antrekket? Liker dere kaffe? 

Les mer i arkivet » Mai 2016 » April 2016 » Desember 2015

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 21 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker veldig mye av fritiden min til å lage youtubevideoer, så derfor vil det komme en del videoer på denne kanalen. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

instagram
annonse
hits