21.12.2015 19:25 - 27 KOMMENTARER

Halloooo♥ Lenge siden sist! Akkurat nå er jeg i Norge, hjemme i kjære Fredrikstad for å feire jul og jeg skal tilbringe hele juleferien min her og i Gøteborg. Idag er det tid for en ny giveaway på kanalen min, hvor dere kan vinne masse fine premier. Se videoen under for konkurranseregler og for å se hva dere kan vinne. 

For å se alle mine videoer i julekalenderen må dere gå inn på kanalen min, bare trykk HER

Lykke til i giveawayen ♥

04.12.2015 16:25 - 2 KOMMENTARER

Nå nærmer det seg virkelig jul, men til tross for det har jeg absolutt ingen julestemning enda. Men idag bestemte jeg meg for å gjøre noe med det, så jeg handlet nemlig inn en del julepynt jeg skal pynte leiligheten min med, og kjøpte inn ting til min egen julekalender♥ I tillegg til en egen kalender jeg har for meg selv, har jeg også en julekalender på kanalen min. Det vil si at det kommer ut en ny video hver dag fra 1. til 24. desember, så dere vil se masse forskjellige videoer denne perioden, og jeg håper dere liker de. 

Her er alle de tre første episodene av julekalenderen min! Om dere forresten ønsker å delta i giveawayen min som jeg har i luke 2, så kan dere delta ved å kommentere videoen HER, hvis ikke kan dere selvfølgelig også delta på instagram (emmbrathen). 

Har dere julestemning ennå? 

Les mer i arkivet » Mai 2016 » April 2016 » Desember 2015

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 21 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker veldig mye av fritiden min til å lage youtubevideoer, så derfor vil det komme en del videoer på denne kanalen. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

instagram
annonse
hits