30.11.2015 17:42 - 2 KOMMENTARER

Idag er det skikkelig god julestemning i gatene i Herning, for det er satt opp et megastort juletre med masse lys, og ellers masse pynt og juletrelys i hele gaten. Det er koselig med litt ekstra lys når det ellers er totalt sort ute. Idag var jeg på skolen ekstra lenge for å sy på oppgaven min, også spiste jeg og Marte pizza på skolen før vi dro hjem. Dette er den siste uken med vanlig skole, og deretter er det to uker med valgfag før det er juleferie. Det er heldigvis ikke så mye arbeid som gjenstår nå. 

Jeg la forresten ut en ny video i går med høst diy's, tips og outfit ideer. Og til dere som klager, jo, november er en høstmånede så jeg har lov til å fortsatt poste høstvideoer. Dessuten blir det aldri vinter i Danmark, vi får jo pokker meg aldri snø, det bare regner og regner døgnet rundt. 

Hva syns dere om videoen? 

29.11.2015 14:40 - 2 KOMMENTARER

Åå, jeg er så overlykkelig over dette kjøpet! Timberland skoene er ikke annet enn perfeksjon. Jeg har ønsket meg disse skoene så utrolig lenge, og på Black friday slo jeg til og kjøpte dem, eller egentlig er de en tidlig julegave fra foreldrene mine, hihi. Kraftigere og varmere sko var noe jeg absolutt trengte, men jeg planlegger å bruke disse året rundt. De er litt stive så jeg må gå dem inn, men det skal jeg fint klare fort! Etterpå skal jeg også på julekos hos en i klassen, så det blir sikkert veldig hyggelig♥   


Om dere ønsker må dere forresten gjerne følge meg på Spotify! Spillelisten min heter "got my timberlands on", fordi når jeg har på de er jeg i så godt humør, og det samme blir jeg av å høre på musikk. Jeg holder på å oppdatere listen, så det er ikke så utrolig mange sanger der enda. Om dere har noen sanger dere vil anbefale meg, så bare legg igjen en kommentar. 

Hva syns dere om bildene og skoene?  

29.11.2015 13:25 - 0 KOMMENTARER

Da har jeg endelig fått kastet meg rundt og laget en klessalg video. Jeg kan i det minste prøve det ut, og jeg vil vel ikke si at jeg taper noe på dette. Alle plaggene står listet opp med nummer, størrelse og pris også under denne videoen på YouTube, trykk HER for å se den listen.  

Salget foregår på denne måten: Ser du noe du er interessert i så send salg + plagg nummer til: em_cb95@hotmail.com ♥ Dere må også gjerne sende meg spørsmål om dere lurer på noe angående plaggene, også håper jeg dere ellers ser noe dere liker. 

Ser dere noe dere kunne vært interessert i? 

26.11.2015 17:10 - 0 KOMMENTARER

Selvom himmelen er sort, lyser gatene opp. Julelysene er tatt frem, og allerede neste uke er det 1. desember. Det er snart jul, allesammen. Da jeg var i Norge i forrige uke, tok jeg en liten tur til Oslo for å møte Sunniva og Anna. Vi skulle filme inn noen videoer til kanalene våre, og etterpå hjalp Sunniva meg med å filme inn til en julekalender til Nordic Screens kanalen. Dere burde glede dere til å se den, eller egentlig vet jeg ikke hva dere kommer til å syntes om den, haha. 

Her er en liten vlog fra den dagen. Idag har jeg også startet å filme til min egen julekalender, siden jeg skal ha det i år igjen. Det blir ny video på kanalen min hver eneste dag fra den 1. til 24. desember, så det håper jeg dere ser frem til. Nå skal jeg kjappe meg og spise litt, og så skal jeg ut og møte Marte. Jeg håper dere får en fin kveld♥

Gleder du deg til jul? 

26.11.2015 14:29 - 1 KOMMENTAR

Okei, så ble jeg ikke påkjørt, bare NESTEN. Men det er ille nok til at det gjorde dagen min helt bedriten i går. Min første dag tilbake i Danmark igjen, fuck den dagen. La oss gå fort gjennom hvorfor denne dagen var så ille. Jeg hadde maks uflaks, og ved et punkt i løpet av dagen var det like før jeg la meg ned på bakken og skrek, fordi jeg ville gi opp.

Skoledagen gikk helt greit, vi satt bare og sydde hele dagen, og jeg var der til og med og jobbet etter at vi hadde sluttet. Etter skolen dro jeg til Elgiganten for å kjøpe ny harddisk, fordi den andre jeg har, har blitt helt full. Så starter uflaksen min. Jeg skulle gå over motorveien, det var grønn mann, og tror dere ikke at en idiot av en dame holder på å kjøre på meg? Jeg skvetter til, og stirrer selvfølgelig kjempe stygt på den dumme damen, der hun sitter i den lille bilen sin og nettopp har bråbremset foran meg. Hun kunne ha drept meg. Så kommer jeg meg inn på elgiganten hvor de selvfølgelig ikke har harddisken jeg tenkte å kjøpe, og servicen der er elendig. Det er lang kø overalt, og det tok sikkert en halvtime før jeg fikk to hyggelige menn som faktisk kunne hjelpe meg. På vei tilbake til bussen finner jeg ut at jeg ikke har fått hele lønnen jeg har ventet på fra YouTube, og det dreper livsgleden ut av meg. Jeg blir rett og slett sur og irritert, og vil bare kjappe meg hjem for å finne ut hva som har skjedd. Men sinte Emma burde selvfølgelig få i seg litt mat fra McDonalds før jeg går hjem. McDonalds ja, faen heller. Tidligere den dagen fant jeg ut at forlyset til sykkelen min selvfølgelig har dødd, og jeg bestemmer meg heller for å bruke mobilen som lys, fordi jeg er nødt til å kjappe meg hjem. Jeg får maten min, og sykler hjemover. Så kommer en idiot av en gutt, syklende på feil side av veien (dette har jeg lært er STRENGT FORBUDT i Danmark, det er hvertfall slik jeg har oppfattet det etter at noen menn skrek til meg da jeg syklet på feil side en av de første dagene mine i Danmark). Å sykle lett forbi hverandre på den trange veien går vel fint tenker jeg. Men så skal han selvfølgelig gi en fuckings high five til en dude han tydligvis kjenner, som går midt i veien. Han sykler omtrent rett inn i meg, jeg klarer ikke å bremse fordi mobilen i hånden min er i veien for bremsen, jeg er klar for å kræsje med all den gode maten min fra McDonalds. Men han vingler unna, som en tiger som smyger seg forbi meg, og jeg puster lettet  ut. 

Deretter skal jeg krysse enda en vei, veien rett foran leiligheten min. Jeg er endelig hjemme. Jeg venter i evigheter for det er selvfølgelig ingen bilister som lar meg passere veien. I tillegg står en bil på den andre siden av veien, med lysene på og blender meg totalt. Så er det klart, jeg kommer til midten av veien da jeg finner ut at jeg må rygge, raskt. Brått er det en politibil der med fulle sirener på, den kjører utrolig fort i retning rett mot meg. Jeg rygger raskt unna, og slipper krasjmulighet nr. 3 den dagen. Resten av kvelden isolerte jeg meg inne med Twilight maraton og norsk godteri, og håper at uflaksen min har gått over. Så det var den drittdagen, jeg håper deres dag var bedre enn min. 

Har dere opplevd så mye uflaks på en dag før? 

23.11.2015 13:18 - 0 KOMMENTARER

Dagene i Norge har gått så ekstremt fort. Tenk at jeg skal tilbake allerede i morgen. På fredag ble det en sen kveld med gode venner, masse snacks, mye prating og noen leker. De siste dro vel litt etter 02.00, men det var kjempe koselig å se de igjen. Heldigvis er det bare tre uker til juleferien, og da skal jeg til og med reise bort med flere venner til Gøteborg, det gleder jeg meg masse til. Lørdagen ble en veldig avslappende dag, jeg var hos Sofia hele dagen, og på kvelden slappet jeg bare av med mamma.

Men i går kveld var jeg på kino og så den siste Hunger games filmen med Sofia, nemlig Mockinjay part 2. Åå, som jeg hadde gledet meg til å se den filmen! Jeg har lest alle bøkene to ganger, så jeg visste jo hva som skulle skje. Men filmen levde opp til forventningene og ble veldig bra, jeg trodde bare at den ville bli litt tristere siden jeg tross alt gråt som pokker da jeg leste den siste boka. Så nå er dessverre den fortellingen over, og jeg kan ikke gjøre annet enn å se filmene på nytt og på nytt fremover nå. Jeg, Sofia og Christoffer avsluttet kvelden med en liten drive-in på McDonalds, og da jeg kom hjem så jeg på Scream Queens og Wild child til jeg sovnet, hehe. Jeg skal bare slappe av idag antar jeg, før jeg drar tilbake til regnfulle Herning. 

Har dere sett den siste Hunger games filmen? 

20.11.2015 16:58 - 2 KOMMENTARER

For en koselig og avslappende dag! Idag har jeg vært en tur i byen med søsteren min, Sofia, hvor vi har tittet, handlet litt og selvfølgelig spist veldig sunn mat på McDonalds, hehe. Nå er jeg hjemme igjen, og i kveld kommer venner til meg for en rolig kosekveld. Jeg har kjøpt inn litt shots og snacks, så det blir sikkert like hyggelig som alltid. Siden jeg er mye ute og farter mens jeg er i Norge så får jeg ikke tatt så mange bloggbilder, så jeg tenkte jeg heller kunne dele enda en video med dere idag. 

Flinke Agnes Lovise og Celina Karine sminket meg i deres "youtuber makeover" serie, og det var så gøy å være med. Jeg absolutt elsker looken jeg endte opp med, og spesielt øyenskyggen, den er helt fantastisk. 

Hva syns dere om makeoveren, var det noe spesielt dere likte best ved den? 

19.11.2015 20:14 - 1 KOMMENTAR

Ahh, Norge♥ Kjære, gode, gamle Norge. Nå sitter jeg på toget fra Oslo, for dagen har jeg nemlig tilbringet på Nordic Screens kontoret for å filme med Sunniva og Anna. Etter noen videoer som kanskje inneholdt en del godteri, så sitter jeg her og er fortsatt så kvalm. Jeg har heller ikke spist ordentlig godteri på omtrent to uker, så det var ikke særlig godt å spise så store mengder nå. I morgen skal jeg bare slappe av, og så kommer det venner til meg på kvelden for en hyggelig kosekveld. Blir godt å se de igjen♥

I går la jeg ut en ny collabvideo, hvor jeg gjør "guess the word" challengen, som jeg har kalt den, med Tina Mondelia, Celina Karine og Agnes Lovise. Det var kjempe gøy å filme inn videoer med de den dagen, jeg var også med på youtuber makeover-serien til Celina Karine og Agnes Lovise, men jeg tenkte jeg skulle vise dere den videoen i et annet innlegg. Jeg håper dere liker videoen, og kommenter gjerne under hva dere syns. Nå skal jeg slappe av på toget, og jeg gleder meg masse til å komme hjem nå, slappe av, og tilbringe tid med familien. 

Hva syns dere om videoen? 

17.11.2015 20:52 - 6 KOMMENTARER

Jeg er så sinnsykt sliten nå. Ikke bare er jeg sliten etter en treningsøkt, men jeg er bare sliten av skolen, sliten etter og ha fått for lite søvn. Det ser dere tydelig nok på bildene under. Jeg legger meg tidlig, men i det siste har jeg slitt med å sovne fordi hodet mitt aldri roer seg ned. Det blir deilig med en liten pause fra alt i Danmark nå som jeg tar turen til Norge for å være med familien og venner♥

Nå er jeg nødt til å pakke, heldigvis er det ikke mye jeg skal ha med meg. Så tenkte jeg å rydde litt for å roe tankene, og til slutt skal jeg nok få meg en god natt søvn. Jeg gruer meg allerde til morgendagen fordi vi skal starte på noe nytt og sy på skolen, og hjemreisen til Norge er så lang. Men samtidig gleder jeg meg helt vilt til å komme hjem til norsk jord. Beklager for å si dette dansker, men landet deres er ikke så fascinerende. Jeg er dritt lei av alt her, og jeg gidder ikke å late som. Jeg prøver å gjøre det beste ut av alt, men jeg tror innimellom at verden hater meg. Nå sier jeg bare over og ut, og natta. 

Hvordan har dere det? ♥

16.11.2015 20:11 - 4 KOMMENTARER

Så gjett hva jeg ser på, serien består av minst fire forskjellige karakterer med navnet Chanel. Kanskje dere ikke har hørt om serien "Scream Queens", men det er en serie med SÅ mange kjente ansikter. Emma Roberts, Nick Jonas, Ariana Grande og mange flere som jeg egentlig ikke husker navnet på. Jeg har kun kommet til episode to, og en av de jeg i det minste trodde var en av hovedkarakterene er allerede død. Jeg vet ikke helt hva jeg forventer av denne serien, jeg startet kun på den fordi jeg ikke hadde noe annet å gjøre. Noen mandags selfier (med grusomt tørre lepper). For kroppen min føles det ut som om det er super sent, så jeg skal absolutt prøve å legge meg tidlig igjen idag. I tillegg til trøttheten som smyger seg innpå meg er jeg også god og mett etter middagen, jeg lagde wok idag og det er så godt. Jeg må også få prøvd å rydde vekk klær idag siden jeg har masse å gjøre i morgen, og så tar jeg turen til Norge, woho♥ Gleder meg masse!

Ser dere på Scream Queens?

16.11.2015 14:23 - 8 KOMMENTARER

Etter en superkort powernap hvor jeg halvsov til rolig musikk, ligger jeg ikke så overraskende nok fortsatt i senga og ser på film. Livet som student altså, har ikke sofa, så da blir det alltid senga. I dag hadde vi knapt skole, vi omtrent kom og deretter gikk igjen. Jeg slet utrolig mye med å sove i natt så det var like så greit at jeg fikk dra hjem igjen og sove litt, før jeg heller gjør selvstudiet hjemme. Jeg ser Paper towns om igjen nå, og skal snart lage litt mer mat. Jeg tenkte kanskje å bake litt flere rundstykker idag, det er så godt med hjemmebakst, og dessuten så er brødmulighetene her i Danmark helt elendig. Måtte selvfølgelig lage meg en kopp kakao da jeg også kom hjem. Det pøste ned helt ekstremt på vei hjem, så jeg og Louise klarte ikke annet enn å klage hele veien over hvor kalde og våte vi var, så allerede da bestemte jeg meg for at jeg absolutt måtte lage noe varmt å drikke så fort jeg hadde kommet hjem og vrengt av meg de våte klærne. 

Hvordan har deres mandag vært så langt? 

14.11.2015 13:57 - 2 KOMMENTARER

For en start på denne helgen. I går var jeg som sagt og badet, og jeg bakte ellers kake til venninnen min som har bursdag i dag, og gjorde ting klart til idag da jeg dro til henne en tur for å "overraske" henne med kake, ballonger og gave. Jeg var veldig sliten i går kveld så jeg tenkte at jeg kom til å sovne tidlig, men slik ble det ikke da all oppmerksomheten min gikk til nyhetene på VG om alt som har skjedd i Paris. Det er helt forferdelig, og da jeg våknet idag oppdaterte jeg meg på nyhetene og bladde gjennom sikkert 50 instagramposter med hashtaggen "prayforparis", og tårene rant fordi jeg ble så rørt, samtidig som at alt som har skjedd er så grusomt. Masse tanker går til de som er rammet i Paris♥

Bortsett fra en veldig stor oppvask som står igjen etter kakebakingen og ekstra bekymringer for hva som har skjedd det siste døgnet, så skal jeg kose meg resten av kvelden. Jeg tenkte jeg skulle ta en liten tur ut nå og bare titte i gågaten og få litt frisk luft, selvom det regner og himmelen brått ble helt fullstendig mørk nå. Og i kveld blir det mer bursdagsfeiring og god middag på restaurant, så det gleder jeg meg masse til. 

Skal dere feire noens bursdag idag? Og er det flere enn meg som har fulgt med på alt som har skjedd i Paris? 

13.11.2015 18:52 - 7 KOMMENTARER

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra svømmehallen, ja dere hørte riktig, svømmehallen. Haha, jeg dro dit med en venninne fordi hun har hatt så lyst til å ta meg med dit og bade. Jeg er ikke så veldig glad i å svømme, jeg elsker lukten av klor da, men jeg syns det er morsommere å bade i havet om sommeren og holde på med vannaktiviteter. Ellers idag hadde vi en ekstremt kort skoledag, det var veldig uforventet men kjempe deilig å få tidlig helg. I morgen blir det bursdagsfeiring av en venninne, og så skal jeg få gjort litt arbeid og slappe av resten av helgen.

Jeg har desverre ingen lekre bilder av meg etter den litte svømmeturen, så dere får nøye dere med disse bildene med den fine, fluffy jakken min♥

Hva skal dere gjøre i helgen?

13.11.2015 13:00 - 10 KOMMENTARER

Ahh, eksamen er bestått og det er tid for enda en etterlengtet helg, hvor jeg skal være med venninner og slappe av. Så er det heller ikke mange dagene igjen til jeg tar en liten tur til Norge, og det gleder jeg meg kjempe masse til. Jeg har ikke lagt så mange planer enda fordi jeg vil bruke dagene på å være med familie og venner, men en kveld med mange gode venner og masse moro er allerede satt av hos meg, så det skal bli ekstra godt å se den gamle gjengen igjen♥ Dette er enda et outfit jeg viser dere i en video jeg holder på å redigere nå, jeg skal få lagt den ut veldig snart. Så detaljene om hvor plaggene er fra får dere desverre ikke vite før dere ser den videoen. Jeg elsker jakken jeg har på meg da, den har blitt en av mine favoritter og jeg er så glad for at jeg kjøpte den, selvom den svei litt i lommeboka mi.

Hva syns dere om antrekket? Har dere noen planer for helgen?  

11.11.2015 19:17 - 7 KOMMENTARER

Idag har det vært elendig dårlig vær i Herning, noe som det er 95% av tiden. Jeg har heldigvis ikke trengt å være så mye ute idag, jeg gikk fort ut for å ta noen bilder til bloggen, som jeg ikke syns ble så bra pga. det dårlige været. Håret mitt blir også så frusete når det regner, og jeg prøvde å balansere paraplyen over kamerastativet. Deretter gikk jeg en rask tur på butikken, men jeg bor heldigvis bare noen meter fra den, så det var ikke lange turen. Nå ligger jeg godt plantet i senga og ser gjennom eksamensoppgaven min. Når jeg øver til eksamen later jeg alltid som om jeg snakker med sensoren og læreren, og håper at alt sitter som et skudd til min faktiske eksamen. Jeg pleier ikke akkurat å lage et ordentlig manus, jeg er flinkere med å kunne alt i hodet og ta ting litt på sparket. 

Neglelakken jeg har på idag er forresten TL Celina Karine lakken som jeg fikk av henne. Jeg liker fargene utrolig godt til både Celina Karine og Agnes Lovise. De passer virkelig perfekt til høsten også. Neglelakk er noe jeg elsker å bruke, men som dere ser er jeg ikke så fan av å ha lange negler fordi jeg virkelig ikke klarer å ta vare på neglene mine, hehe. 

Ønsk meg lykke til på eksamen? ♥ 

11.11.2015 14:20 - 0 KOMMENTARER

Nå har jeg sittet og fikset neglene mine samtidig som jeg så tv-serien The flash, det er så spennende. Etterpå skal jeg ut og handle mer juice og bær så jeg kan kose meg inne samtidig som jeg øver til eksamen som jeg har i morgen. Jeg gruer meg absolutt ikke, egentlig fordi det gikk så bra til sommeren. Men det er jo tross alt en helt ny eksamen, og denne gangen er det mye vanskeligere siden oppgaven er så mye lengre, jeg håper bare at det går bra i morgen. Jeg får bare være positiv og ta ting som de kommer. Jeg skal også prøve og få tatt noen flere bloggbilder, men her har dere en video hvor jeg viser hva jeg har på Iphonen min av apper, om dere ikke allerede har sett den.Hva syns dere om videoen? Hva er deres planer for dagen?

10.11.2015 20:02 - 14 KOMMENTARER

Ahh, nå er jeg hjemme igjen etter en time med zumba trening, og deretter trente jeg og Marte litt styrke på egenhånd. Zumba er så utrolig gøy, og kjempe bra trening! Jeg blir så varm i hele kroppen, og svetten bare renner av meg, haha. Vi går på zumbatrening en gang i uken, også er planen å trene egentrening to dager til på en uke. Nå har jeg tatt meg en varm dusj og drukket opp nesten hele den grønne smoothien min, og skal til og lage en litt sen middag, sånn blir det bare når man trener på kvelden. Dessuten har jeg fortsatt fri i morgen, så jeg kan fint sove lenge. Jeg tenker bare å slappe av i kveld og øve meg litt til eksamen, og ta storøvingen i morgen, hehe. Litt flere høstbilder jeg tok ute, se på de vakre fargene i bakgrunnen! Det er så kjekt å ta bilder der jeg tok disse bildene, for det er nemlig på parkeringsplassen til et tomt kontorbygg, så jeg håper det ikke blir noen nye som leier på en goood stund, så kan jeg fortsette å ta bilder og filme der uten at et eneste menneske ser på meg. 

Hva syns dere om bildene? Har dere prøvd zumba før? 

10.11.2015 13:00 - 11 KOMMENTARER

Det er så utrolig deilig, jeg har nemlig fri i omtrent hele denne uka. Fri på mandag, tirsdag og onsdag, eksamen på torsdag, og desverre skole på fredag, kunne vi ikke bare fått en velfortjent helg da? Jeg er veldig takknemlig for disse fridagene, vi hadde ekstremt kort sommerferie og ingen høstferie, istedet jobbet vi intenst med eksamen vår, og deretter gikk jeg rett videre til draperingsklassen hvor vi heller ikke fikk mye tid til å bare puste ned i bakken. Jeg har vært så utrolig sliten i det siste, men nå ser jeg kun frem til dagene mot jul. Neste uke når vi er helt ferdig med eksamen har vi brått en uke uten klasser, så da tar jeg selvfølgelig turen til Norge. Og etter det er det ikke lenge igjen til juleferien, og dagene frem til det blir fylt med omtrent timer annenhver dag, og kanskje nye spennende ting jeg skal være med på. Åå, jeg gleder meg♥But first, coffee. Denne setningen får meg til å tenke på at før man gjør dagens gjøremål og gjennomfører alle sine stressende eller spennende planer, så er man først nødt til å sette seg ned, ta et pust i bakken, og drikke den koppen med kaffe. Fint quote, men jeg hater desverre kaffe. Derfor blir det heller kakao og te på meg, hehe. Om dere forresten lurer på hvor outfitet er fra, så må dere vente med å se i en av mine nyeste videoer som kommer i nærmeste fremtid, jeg gleder meg til at dere får se den videoen. 

Hva syns dere om antrekket? Liker dere kaffe? 

09.11.2015 19:00 - 7 KOMMENTARER

Skal man bli sunn, så skal man jammen meg bli sunn også. Å bli sunn er kanskje ikke noe jeg har lyst til, men noe jeg behøver. Innerst inne har jeg selvfølgelig lyst til å være et menneske som har kjempegod helse, og kun spiser matvarer som er bra for kroppen. Men hittil er min kjærlighet for blant annet McDonalds mat alt for stor. Men nå folkens, nå tar jeg skrittet mot det bedre. Jeg prøver i det minste. Og nøyaktig hvorfor har jeg bestemt meg for å prøve å bli sunn? Nettopp fordi jeg irriterer meg over at jeg ikke bare gjør endringene i livet mitt som kan gjøre med 100% fornøyd med meg selv, og for at tannlegeturene skal bli en smule mindre. 

Nå som jeg er tilbake i Danmark, så har jeg endelig fått startet å trene igjen. Her har jeg nemlig treningssenteret fem minutter fra meg, og  en venninne jeg trener med fast. Det gjør alt så mye enklere. I går handlet jeg inn litt mat med en god holdning til maten da jeg var på butikken. Jeg lot meg ikke friste av de mange radene med godterihyller denne gangen. Og til overskriften - selvfølgelig er den ironisk. Hvem vil sitte og knaske spinat mens man ser en koselig film? Jeg har handlet inn til en grønn smoothie jeg så absolutt ville prøve å lage, rundstykker og middag. Jeg er utrolig spent på om jeg klarer å bli sunnere, for å ta steget til å bli fullstending sunn går alt for fort for meg, la oss ta små steg om gangen. 

Hva slags forhold har dere til mat? Vil dere si at dere er sunne? 

09.11.2015 16:00 - 21 KOMMENTARER

Jeg kan virkelig elske høsten til tider, men kun fordi luften er så frisk, fargene er så sterke, og årstiden er bare så utrolig koselig. Men kanskje ikke så alt for perfekt i Danmarks sikkert mest regnfulle by, Herning. Åå, som jeg virkelig hater været her! Denne uken er det meldt regn hele uken, og i helgen var det selvfølgelig full storm. Da jeg kom hjem til Danmark i slutten av oktober var det overraskende litt varmere her enn i Norge, og været var faktisk ganske bra. Men nå som vinteren er på vei liker virkelig Herning å vise seg frem fra sine verste sider. Jeg skjønner ikke hvordan noen dansker kan bli boende her hele livet. Uansett hvor jeg befinner meg i verden, og hvor dårlig vær det er, så er instagram noe jeg holder meg trofast til. Høsten har sakte men sikkert begynt og tatt over feeden min, og snart er fargerike bilder og fotografier av falne blader det eneste dere vil se - så langt fingrene kan scrolle (hehe, liker denne ordmiks ironien min, antar at ingen andre enn meg selv forstår den). Men om dere vil følge meg på instagram og ikke gjør det fra før av, så heter jeg: emmabrathen ♥♥♥

Hva heter dere på instagram? Så kan jeg sjekke ut profilene deres. 

09.11.2015 13:00 - 0 KOMMENTARER

Samtidig som tanker er så utrolig private, så er de også ikke det. De skal jo alltids bli delt, men ofte lyver vi fordi vi er redde for våre egne tanker, eller å stå frem med sannheten og fortelle hva vi egentlig tenker. Gutten som tror han kan lese øynene dine gransker deg og vil vite hva du tenker på, foreldre lurer på om du egentlig har det bra, og lærere vil vite hva du tenker om et spesifikt emne. Tanker er så uendelige, og de kan gjøre meg absolutt gal. Ofte får jeg ikke sove fordi jeg ligger og tenker halve natten. Jeg vet at jeg absolutt ikke er den eneste i verden som har det sånn. 

Nå ønsker jeg dere velkommen inn i mitt hode, eller til en liten del av det. Om dere ikke aner hvem jeg er fra før av, så er jeg en YouTuber som har flere tusen følgere. Følgere jeg aldri kunne trodd jeg ville få, og følgere som følger med på hver minste ting jeg gjør. Følgere som alltid er der for meg, men samtidig egentlig ikke vet så mye om meg. De vet kun det jeg ønsker at de skal vite. Videoer kan være så overfladiske, pokker og, blogginnlegg er vanligvis enda mer overfladiske. Men istedet for å utnytte bloggen til å bli enda en rosablogger, som om vi ikke har nok av de fra før av, så vil jeg utnytte den til å dele mine tanker. Tanker, frustrasjoner, og rett og slett dele litt ekstra fra hverdagen min.Helt ærlig, jeg aner ikke om jeg klarer å bli en gjennomført blogger. Hittil kan jeg love dere litt ekstra oppdateringer fra det ikke så spennende livet i Danmark, hvor jeg går på college/universitet for øyeblikket og utdanner meg som fashion designer. Jeg kan faktisk love dere overfladiske innlegg, en del tanker og kanskje for dere - meningsløse tekster. Som en youtuber vil jeg selvfølgelig også oppdatere om videoene mine her, og fordi jeg er en person som elsker mote og ønsker å leve av fashion design, så vil jeg love dere moterelaterte innlegg. Jeg håper dere vil lese bloggen min, for om ingen gjør det finner jeg ingen mening i å blogge. Tankene mine kan jeg like så godt skrive ned i dagboken min igjen, og fotografiene jeg elsker å ta kan jeg fortsette å hjemme bort på harddisken. Link til kanalen min HER, og link til min gamle blogg HER

Fortell meg om du vil lese bloggen min, her i kommentarfeltet eller på snapchat (youtubeemma) ♥ 

Les mer i arkivet » Mai 2016 » April 2016 » Desember 2015

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 21 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker veldig mye av fritiden min til å lage youtubevideoer, så derfor vil det komme en del videoer på denne kanalen. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

instagram
annonse
hits