23.10.2015 14:00 - 0 KOMMENTARER

På YouTubekanalen min la jeg nylig ut en video i samarbeid med helsedirektoratet, hvor videoen omhandler antisnus kampanjen deres, og jeg skal gjennom videoene jeg lager gi en oppfordring til mine seere om å ikke snuse. Istedet for å ramse opp masse fakta om hvor dårlig snus er for helsen og til og med lommeboken din, ville jeg heller dele mine erfaringer med snus. Det verste som har skjedd med meg er da å besvime på Tryvann i russetiden, som absolutt ikke var en behagelig opplevelse. Jeg håper dere liker videoen og budskapet mitt. 

Hva syns dere om videoen?

22.10.2015 17:54 - 4 KOMMENTARER

Det er ikke akkurat morgen nå, haha, desverre er helgen over og uken fylt med eksamensjobbing er i gang. Denne helgen har vært veldig koselig med sommerkveld og grilling, og også veldig avslappende og litt produktiv. I går ryddet jeg en del, redigerte i mange timer og jobbet med eksamen. Det endte selvfølgelig med at jeg gikk rundt i min rosa morgenkåpe hele dagen, og omtrent levde på mitt glass med iste. 

Da jeg så yndlingsblomstene mine på butikken måtte jeg selvfølgelig kjøpe en liten bukett med de som jeg kunne ha på spisebordet mitt. Jeg elsker vår, sommer og blomster, jeg blir bare så glad av stemningen og får en deilig og fri følelse i kroppen. Sommeren er absolutt min favorittsesong, det er så deilig å kunne gå barbeint, ta mange fine bilder utendørs, og rett og slett bare være i et bedre humør. 

Noen flere enn meg som har sommeren som favorittsesong? Hva syns dere om bildene? 

Les mer i arkivet » Mai 2016 » April 2016 » Desember 2015

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 21 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker veldig mye av fritiden min til å lage youtubevideoer, så derfor vil det komme en del videoer på denne kanalen. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

instagram
annonse
hits