17.06.2016 16:19 - 5 KOMMENTARER

Da er det snart offisielt sommerferie for meg, jeg har hatt fri hele juni og siste eksamen min er først neste uke. Jeg har absolutt kickstartet sommerferien med en tur til Norge nå nettopp, vært masse ute - for herregud så varme dager vi har fått i år! Jeg elsker sommeren, og det er så deilig med lange sommerdager, hvor jeg kan gå turer sent om kvelden, sitte ute hele tiden, og ikke minst gå med mye mindre klær. En ting jeg absolutt trenger flere av til sommeren, er solbriller. Elsker, elsker, elsker å få nye solbriller. Bruker de ikke bare når det er sol, men også for å holde håret vekk fra ansiktet, en absolutt must av tilbehør for meg. 

Disse solbrillene er helt nye, og de har jeg fått tilsendt av smartbuyglasses. Disse solbrillene er desverre utsolgt, men jeg har også et par med Ray-Ban solbriller fra den samme siden som jeg er veldig fornøyd med også, så dere kan gå inn HER og finne mange andre fine solbriller. 

Hva syns dere om bildene og de nye solbrillene? Hva er deres absolutte must for sommeren? 

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Mai 2016 » April 2016

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 21 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker veldig mye av fritiden min til å lage youtubevideoer, så derfor vil det komme en del videoer på denne kanalen. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

instagram
annonse
hits