28.05.2016 14:13 - 1 KOMMENTAR

Akkurat nå sitter jeg i min knæsj rosa morgenkåpe, og hører på en tilfeldig spilleliste på spotify. Dagen går som vanlig til eksamensjobbing, og nå er det kun fem dager til innlevering. Aah, jeg gleder meg så ufattelig mye til å levere fra meg denne oppgaven, og jeg har selvfølgelig lyst på en god karakter, men akkurat nå så fokuserer jeg ikke så mye på den. Jeg skal bare bli ferdig og ha sommerferie. Man kan også merke at det virkelig snart er sommer på instagramprofilen min nå. Grønn natur, lyset, blomstene, og et perfekt vær til å kun bruke t-skjorte, shorts og hvite sokker. Jeg elsker å gå barbeint, men jeg er også et skikkelig sokkemenneske, haha. Om dere vil følge meg på instagram heter jeg emmabrathen ♥

Hva heter dere på instagram? Så kan jeg sjekke ut profilene deres. 

27.05.2016 15:00 - 0 KOMMENTARER

Først klarer jeg å drepe ananasplanten min, (merk: med et uhell selvfølgelig, lot den stå uten vann og sollys i to uker), og deretter dreper jeg altså en ananas. Hva er det som går av meg? Haha, så tar det kanskje litt av med disse ananasene nå. Av dere som kjenner meg så vet dere hvor mye jeg ELSKER ananaser, og da mener jeg ikke generelt å spise de, men å heller se på de og ha ananas- genser, pynt, skål, dekor, lys osv. Men jeg liker absolutt å spise de også, og jeg hadde det litt for gøy med snapchat i går, haha. Ananasen bidro til å bli en veldig god, grønn juice da, haha huff. Følg meg på snapchat for å se hva jeg legger ut hver dag: emmabrathen ♥

Har dere noen spesiell obsession med noe? Har dere lagt meg til på snapchat? 

27.05.2016 11:20 - 3 KOMMENTARER

Noe jeg absolutt elsker å gjøre når det først har blitt varmt ute, er å gå ut og ta masse bilder og lage lookbooks videoer. Haha, det er bare så typisk en Youtuber å si! Nå virker det som om sommerværet er tilbake, og jeg får så utrolig god følelse når sola skinner, det er blå himmel, jeg kan vandre rundt i t-skjorte-kjolen min, og fuglene kvitrer non stop. Men så har jeg eksamen nå, så jeg får dessverre ikke vært mye ute denne og neste uke. Eksamen skal leveres neste torsdag, og jeg gleder meg så utrolig mye til den dagen. 

De fleste av dere har vel først ferie i slutten av juni, og det har for så vidt jeg også. Jeg har nemlig muntlig eksamen en dag i midten av juni, avslutning den 27. juni, men så har jeg faktisk fri ALLE de andre dagene i juni. Herregud som jeg gleder meg til å bare ligge i parken og late meg, dra til Norge, og ikke minst til å lage masse videoer og ta masse bilder igjen, hihi. 

Når har dere ferie? Hva syns dere forresten om min nye header og bildene jeg har tatt til de? 

23.05.2016 20:32 - 1 KOMMENTAR

Hei ♥ Her kommer en oppdatert informasjon angående det å bestille både header og design fra meg. For å bestille så kontakt meg på mail: em_cb95@hotmail.com DESIGN: Få ditt eget design etter dine egne ønsker, header følger også med i prisen. PRIS: 400kr. Send mail med ønsker om designet + eventuelt bilder til header og profilbilde. (Det er også mulig å bestille hastedesign som skal bli laget på 1-3 dager for 600kr, vanligvis kan et design ta 1-2 uker) HEADER: Få din egen header som passer til designet du har på bloggen din. PRIS: 150kr. Send mail med ønsker og eventuelt bilder. 

Jeg har selvfølgelig laget alt dere ser på bildene + mange flere design og headere. Jeg redigerer også bilder, lager bannere/reklamer på bestilling, og kan også lage russelogoer. Det er bare å kontakte meg på mail for mer informasjon. (em_cb95@hotmail.com) 

Husk også at dere kan sjekke meg ut på andre sosiale medier: Youtube: http://youtube.com/emmajenta95 Snapchat: emmabrathen og youtubeemma Instagram: emmabrathen Facebook: https://www.facebook.com/emmabrathenofc/?fref=ts​
 

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Mai 2016 » April 2016

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 21 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker veldig mye av fritiden min til å lage youtubevideoer, så derfor vil det komme en del videoer på denne kanalen. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

instagram
annonse
hits