27.04.2016 16:00 - 3 KOMMENTARER

Hallo♥ Så jeg har ikke blogget på en veldig god stund fordi jeg bruker all den ekstra tiden jeg har på å jobbe med YouTube. Jeg er også veldig aktiv på både instagram og snapchat, så til snapchat bruker jeg også litt tid på å ta litt bilder. Fotografering er jo noe jeg absolutt elsker, så jeg tenkte at bloggen er fin å bruke når jeg har lyst til å dele noen av bildene mine her. 








Tok noen selvportrett her om dagen, det eneste jeg trengte for å ta disse bildene var en hvit vegg, studiolys, og selvfølgelig kamerautstyr. Jeg gleder meg ekstremt mye til sommeren nå, for da skal jeg få kjøpt meg bedre kamerautstyr og filmutstyr. 

Ellers disse dagene arbeider jeg med eksamen. Jeg sitter og jobber med designdelen nå, og skal opp på skolen og sy neste uke. Det er utrolig deilig å jobbe på egenhånd i to måneder, men også litt stressende fordi jeg er redd jeg brått skal få kjempe dårlig tid rett før jeg skal levere, eller glemme noe viktig med oppgaven. Vi får krysse fingrene for at det går bra!

Hva syns dere om bildene? 

27.04.2016 13:58 - 0 KOMMENTARER

Hallo ♥ Tenkte jeg bare ville dele litt flere av videoene jeg lager på YouTubekanalen min her på bloggen. Jeg satt nylig i gang en Q&A hvor jeg har svart på deres spørsmål, så jeg håper dere liker videoen med svarene. 
 

Ønsker dere flere Q&A's videoer? 

Les mer i arkivet » Mai 2016 » April 2016 » Desember 2015

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 21 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker veldig mye av fritiden min til å lage youtubevideoer, så derfor vil det komme en del videoer på denne kanalen. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

instagram
annonse
hits