17.06.2016 16:19 - 5 KOMMENTARER

Da er det snart offisielt sommerferie for meg, jeg har hatt fri hele juni og siste eksamen min er først neste uke. Jeg har absolutt kickstartet sommerferien med en tur til Norge nå nettopp, vært masse ute - for herregud så varme dager vi har fått i år! Jeg elsker sommeren, og det er så deilig med lange sommerdager, hvor jeg kan gå turer sent om kvelden, sitte ute hele tiden, og ikke minst gå med mye mindre klær. En ting jeg absolutt trenger flere av til sommeren, er solbriller. Elsker, elsker, elsker å få nye solbriller. Bruker de ikke bare når det er sol, men også for å holde håret vekk fra ansiktet, en absolutt must av tilbehør for meg. 

Disse solbrillene er helt nye, og de har jeg fått tilsendt av smartbuyglasses. Disse solbrillene er desverre utsolgt, men jeg har også et par med Ray-Ban solbriller fra den samme siden som jeg er veldig fornøyd med også, så dere kan gå inn HER og finne mange andre fine solbriller. 

Hva syns dere om bildene og de nye solbrillene? Hva er deres absolutte must for sommeren? 

28.05.2016 14:13 - 1 KOMMENTAR

Akkurat nå sitter jeg i min knæsj rosa morgenkåpe, og hører på en tilfeldig spilleliste på spotify. Dagen går som vanlig til eksamensjobbing, og nå er det kun fem dager til innlevering. Aah, jeg gleder meg så ufattelig mye til å levere fra meg denne oppgaven, og jeg har selvfølgelig lyst på en god karakter, men akkurat nå så fokuserer jeg ikke så mye på den. Jeg skal bare bli ferdig og ha sommerferie. Man kan også merke at det virkelig snart er sommer på instagramprofilen min nå. Grønn natur, lyset, blomstene, og et perfekt vær til å kun bruke t-skjorte, shorts og hvite sokker. Jeg elsker å gå barbeint, men jeg er også et skikkelig sokkemenneske, haha. Om dere vil følge meg på instagram heter jeg emmabrathen ♥

Hva heter dere på instagram? Så kan jeg sjekke ut profilene deres. 

27.05.2016 15:00 - 0 KOMMENTARER

Først klarer jeg å drepe ananasplanten min, (merk: med et uhell selvfølgelig, lot den stå uten vann og sollys i to uker), og deretter dreper jeg altså en ananas. Hva er det som går av meg? Haha, så tar det kanskje litt av med disse ananasene nå. Av dere som kjenner meg så vet dere hvor mye jeg ELSKER ananaser, og da mener jeg ikke generelt å spise de, men å heller se på de og ha ananas- genser, pynt, skål, dekor, lys osv. Men jeg liker absolutt å spise de også, og jeg hadde det litt for gøy med snapchat i går, haha. Ananasen bidro til å bli en veldig god, grønn juice da, haha huff. Følg meg på snapchat for å se hva jeg legger ut hver dag: emmabrathen ♥

Har dere noen spesiell obsession med noe? Har dere lagt meg til på snapchat? 

27.05.2016 11:20 - 3 KOMMENTARER

Noe jeg absolutt elsker å gjøre når det først har blitt varmt ute, er å gå ut og ta masse bilder og lage lookbooks videoer. Haha, det er bare så typisk en Youtuber å si! Nå virker det som om sommerværet er tilbake, og jeg får så utrolig god følelse når sola skinner, det er blå himmel, jeg kan vandre rundt i t-skjorte-kjolen min, og fuglene kvitrer non stop. Men så har jeg eksamen nå, så jeg får dessverre ikke vært mye ute denne og neste uke. Eksamen skal leveres neste torsdag, og jeg gleder meg så utrolig mye til den dagen. 

De fleste av dere har vel først ferie i slutten av juni, og det har for så vidt jeg også. Jeg har nemlig muntlig eksamen en dag i midten av juni, avslutning den 27. juni, men så har jeg faktisk fri ALLE de andre dagene i juni. Herregud som jeg gleder meg til å bare ligge i parken og late meg, dra til Norge, og ikke minst til å lage masse videoer og ta masse bilder igjen, hihi. 

Når har dere ferie? Hva syns dere forresten om min nye header og bildene jeg har tatt til de? 

23.05.2016 20:32 - 1 KOMMENTAR

Hei ♥ Her kommer en oppdatert informasjon angående det å bestille både header og design fra meg. For å bestille så kontakt meg på mail: em_cb95@hotmail.com DESIGN: Få ditt eget design etter dine egne ønsker, header følger også med i prisen. PRIS: 400kr. Send mail med ønsker om designet + eventuelt bilder til header og profilbilde. (Det er også mulig å bestille hastedesign som skal bli laget på 1-3 dager for 600kr, vanligvis kan et design ta 1-2 uker) HEADER: Få din egen header som passer til designet du har på bloggen din. PRIS: 150kr. Send mail med ønsker og eventuelt bilder. 

Jeg har selvfølgelig laget alt dere ser på bildene + mange flere design og headere. Jeg redigerer også bilder, lager bannere/reklamer på bestilling, og kan også lage russelogoer. Det er bare å kontakte meg på mail for mer informasjon. (em_cb95@hotmail.com) 

Husk også at dere kan sjekke meg ut på andre sosiale medier: Youtube: http://youtube.com/emmajenta95 Snapchat: emmabrathen og youtubeemma Instagram: emmabrathen Facebook: https://www.facebook.com/emmabrathenofc/?fref=ts​
 

27.04.2016 16:00 - 3 KOMMENTARER

Hallo♥ Så jeg har ikke blogget på en veldig god stund fordi jeg bruker all den ekstra tiden jeg har på å jobbe med YouTube. Jeg er også veldig aktiv på både instagram og snapchat, så til snapchat bruker jeg også litt tid på å ta litt bilder. Fotografering er jo noe jeg absolutt elsker, så jeg tenkte at bloggen er fin å bruke når jeg har lyst til å dele noen av bildene mine her. 
Tok noen selvportrett her om dagen, det eneste jeg trengte for å ta disse bildene var en hvit vegg, studiolys, og selvfølgelig kamerautstyr. Jeg gleder meg ekstremt mye til sommeren nå, for da skal jeg få kjøpt meg bedre kamerautstyr og filmutstyr. 

Ellers disse dagene arbeider jeg med eksamen. Jeg sitter og jobber med designdelen nå, og skal opp på skolen og sy neste uke. Det er utrolig deilig å jobbe på egenhånd i to måneder, men også litt stressende fordi jeg er redd jeg brått skal få kjempe dårlig tid rett før jeg skal levere, eller glemme noe viktig med oppgaven. Vi får krysse fingrene for at det går bra!

Hva syns dere om bildene? 

29.11.2015 14:40 - 2 KOMMENTARER

Åå, jeg er så overlykkelig over dette kjøpet! Timberland skoene er ikke annet enn perfeksjon. Jeg har ønsket meg disse skoene så utrolig lenge, og på Black friday slo jeg til og kjøpte dem, eller egentlig er de en tidlig julegave fra foreldrene mine, hihi. Kraftigere og varmere sko var noe jeg absolutt trengte, men jeg planlegger å bruke disse året rundt. De er litt stive så jeg må gå dem inn, men det skal jeg fint klare fort! Etterpå skal jeg også på julekos hos en i klassen, så det blir sikkert veldig hyggelig♥   


Om dere ønsker må dere forresten gjerne følge meg på Spotify! Spillelisten min heter "got my timberlands on", fordi når jeg har på de er jeg i så godt humør, og det samme blir jeg av å høre på musikk. Jeg holder på å oppdatere listen, så det er ikke så utrolig mange sanger der enda. Om dere har noen sanger dere vil anbefale meg, så bare legg igjen en kommentar. 

Hva syns dere om bildene og skoene?  

26.11.2015 14:29 - 1 KOMMENTAR

Okei, så ble jeg ikke påkjørt, bare NESTEN. Men det er ille nok til at det gjorde dagen min helt bedriten i går. Min første dag tilbake i Danmark igjen, fuck den dagen. La oss gå fort gjennom hvorfor denne dagen var så ille. Jeg hadde maks uflaks, og ved et punkt i løpet av dagen var det like før jeg la meg ned på bakken og skrek, fordi jeg ville gi opp.

Skoledagen gikk helt greit, vi satt bare og sydde hele dagen, og jeg var der til og med og jobbet etter at vi hadde sluttet. Etter skolen dro jeg til Elgiganten for å kjøpe ny harddisk, fordi den andre jeg har, har blitt helt full. Så starter uflaksen min. Jeg skulle gå over motorveien, det var grønn mann, og tror dere ikke at en idiot av en dame holder på å kjøre på meg? Jeg skvetter til, og stirrer selvfølgelig kjempe stygt på den dumme damen, der hun sitter i den lille bilen sin og nettopp har bråbremset foran meg. Hun kunne ha drept meg. Så kommer jeg meg inn på elgiganten hvor de selvfølgelig ikke har harddisken jeg tenkte å kjøpe, og servicen der er elendig. Det er lang kø overalt, og det tok sikkert en halvtime før jeg fikk to hyggelige menn som faktisk kunne hjelpe meg. På vei tilbake til bussen finner jeg ut at jeg ikke har fått hele lønnen jeg har ventet på fra YouTube, og det dreper livsgleden ut av meg. Jeg blir rett og slett sur og irritert, og vil bare kjappe meg hjem for å finne ut hva som har skjedd. Men sinte Emma burde selvfølgelig få i seg litt mat fra McDonalds før jeg går hjem. McDonalds ja, faen heller. Tidligere den dagen fant jeg ut at forlyset til sykkelen min selvfølgelig har dødd, og jeg bestemmer meg heller for å bruke mobilen som lys, fordi jeg er nødt til å kjappe meg hjem. Jeg får maten min, og sykler hjemover. Så kommer en idiot av en gutt, syklende på feil side av veien (dette har jeg lært er STRENGT FORBUDT i Danmark, det er hvertfall slik jeg har oppfattet det etter at noen menn skrek til meg da jeg syklet på feil side en av de første dagene mine i Danmark). Å sykle lett forbi hverandre på den trange veien går vel fint tenker jeg. Men så skal han selvfølgelig gi en fuckings high five til en dude han tydligvis kjenner, som går midt i veien. Han sykler omtrent rett inn i meg, jeg klarer ikke å bremse fordi mobilen i hånden min er i veien for bremsen, jeg er klar for å kræsje med all den gode maten min fra McDonalds. Men han vingler unna, som en tiger som smyger seg forbi meg, og jeg puster lettet  ut. 

Deretter skal jeg krysse enda en vei, veien rett foran leiligheten min. Jeg er endelig hjemme. Jeg venter i evigheter for det er selvfølgelig ingen bilister som lar meg passere veien. I tillegg står en bil på den andre siden av veien, med lysene på og blender meg totalt. Så er det klart, jeg kommer til midten av veien da jeg finner ut at jeg må rygge, raskt. Brått er det en politibil der med fulle sirener på, den kjører utrolig fort i retning rett mot meg. Jeg rygger raskt unna, og slipper krasjmulighet nr. 3 den dagen. Resten av kvelden isolerte jeg meg inne med Twilight maraton og norsk godteri, og håper at uflaksen min har gått over. Så det var den drittdagen, jeg håper deres dag var bedre enn min. 

Har dere opplevd så mye uflaks på en dag før? 

23.11.2015 13:18 - 0 KOMMENTARER

Dagene i Norge har gått så ekstremt fort. Tenk at jeg skal tilbake allerede i morgen. På fredag ble det en sen kveld med gode venner, masse snacks, mye prating og noen leker. De siste dro vel litt etter 02.00, men det var kjempe koselig å se de igjen. Heldigvis er det bare tre uker til juleferien, og da skal jeg til og med reise bort med flere venner til Gøteborg, det gleder jeg meg masse til. Lørdagen ble en veldig avslappende dag, jeg var hos Sofia hele dagen, og på kvelden slappet jeg bare av med mamma.

Men i går kveld var jeg på kino og så den siste Hunger games filmen med Sofia, nemlig Mockinjay part 2. Åå, som jeg hadde gledet meg til å se den filmen! Jeg har lest alle bøkene to ganger, så jeg visste jo hva som skulle skje. Men filmen levde opp til forventningene og ble veldig bra, jeg trodde bare at den ville bli litt tristere siden jeg tross alt gråt som pokker da jeg leste den siste boka. Så nå er dessverre den fortellingen over, og jeg kan ikke gjøre annet enn å se filmene på nytt og på nytt fremover nå. Jeg, Sofia og Christoffer avsluttet kvelden med en liten drive-in på McDonalds, og da jeg kom hjem så jeg på Scream Queens og Wild child til jeg sovnet, hehe. Jeg skal bare slappe av idag antar jeg, før jeg drar tilbake til regnfulle Herning. 

Har dere sett den siste Hunger games filmen? 

17.11.2015 20:52 - 6 KOMMENTARER

Jeg er så sinnsykt sliten nå. Ikke bare er jeg sliten etter en treningsøkt, men jeg er bare sliten av skolen, sliten etter og ha fått for lite søvn. Det ser dere tydelig nok på bildene under. Jeg legger meg tidlig, men i det siste har jeg slitt med å sovne fordi hodet mitt aldri roer seg ned. Det blir deilig med en liten pause fra alt i Danmark nå som jeg tar turen til Norge for å være med familien og venner♥

Nå er jeg nødt til å pakke, heldigvis er det ikke mye jeg skal ha med meg. Så tenkte jeg å rydde litt for å roe tankene, og til slutt skal jeg nok få meg en god natt søvn. Jeg gruer meg allerde til morgendagen fordi vi skal starte på noe nytt og sy på skolen, og hjemreisen til Norge er så lang. Men samtidig gleder jeg meg helt vilt til å komme hjem til norsk jord. Beklager for å si dette dansker, men landet deres er ikke så fascinerende. Jeg er dritt lei av alt her, og jeg gidder ikke å late som. Jeg prøver å gjøre det beste ut av alt, men jeg tror innimellom at verden hater meg. Nå sier jeg bare over og ut, og natta. 

Hvordan har dere det? ♥

16.11.2015 20:11 - 4 KOMMENTARER

Så gjett hva jeg ser på, serien består av minst fire forskjellige karakterer med navnet Chanel. Kanskje dere ikke har hørt om serien "Scream Queens", men det er en serie med SÅ mange kjente ansikter. Emma Roberts, Nick Jonas, Ariana Grande og mange flere som jeg egentlig ikke husker navnet på. Jeg har kun kommet til episode to, og en av de jeg i det minste trodde var en av hovedkarakterene er allerede død. Jeg vet ikke helt hva jeg forventer av denne serien, jeg startet kun på den fordi jeg ikke hadde noe annet å gjøre. Noen mandags selfier (med grusomt tørre lepper). For kroppen min føles det ut som om det er super sent, så jeg skal absolutt prøve å legge meg tidlig igjen idag. I tillegg til trøttheten som smyger seg innpå meg er jeg også god og mett etter middagen, jeg lagde wok idag og det er så godt. Jeg må også få prøvd å rydde vekk klær idag siden jeg har masse å gjøre i morgen, og så tar jeg turen til Norge, woho♥ Gleder meg masse!

Ser dere på Scream Queens?

16.11.2015 14:23 - 8 KOMMENTARER

Etter en superkort powernap hvor jeg halvsov til rolig musikk, ligger jeg ikke så overraskende nok fortsatt i senga og ser på film. Livet som student altså, har ikke sofa, så da blir det alltid senga. I dag hadde vi knapt skole, vi omtrent kom og deretter gikk igjen. Jeg slet utrolig mye med å sove i natt så det var like så greit at jeg fikk dra hjem igjen og sove litt, før jeg heller gjør selvstudiet hjemme. Jeg ser Paper towns om igjen nå, og skal snart lage litt mer mat. Jeg tenkte kanskje å bake litt flere rundstykker idag, det er så godt med hjemmebakst, og dessuten så er brødmulighetene her i Danmark helt elendig. Måtte selvfølgelig lage meg en kopp kakao da jeg også kom hjem. Det pøste ned helt ekstremt på vei hjem, så jeg og Louise klarte ikke annet enn å klage hele veien over hvor kalde og våte vi var, så allerede da bestemte jeg meg for at jeg absolutt måtte lage noe varmt å drikke så fort jeg hadde kommet hjem og vrengt av meg de våte klærne. 

Hvordan har deres mandag vært så langt? 

14.11.2015 13:57 - 2 KOMMENTARER

For en start på denne helgen. I går var jeg som sagt og badet, og jeg bakte ellers kake til venninnen min som har bursdag i dag, og gjorde ting klart til idag da jeg dro til henne en tur for å "overraske" henne med kake, ballonger og gave. Jeg var veldig sliten i går kveld så jeg tenkte at jeg kom til å sovne tidlig, men slik ble det ikke da all oppmerksomheten min gikk til nyhetene på VG om alt som har skjedd i Paris. Det er helt forferdelig, og da jeg våknet idag oppdaterte jeg meg på nyhetene og bladde gjennom sikkert 50 instagramposter med hashtaggen "prayforparis", og tårene rant fordi jeg ble så rørt, samtidig som at alt som har skjedd er så grusomt. Masse tanker går til de som er rammet i Paris♥

Bortsett fra en veldig stor oppvask som står igjen etter kakebakingen og ekstra bekymringer for hva som har skjedd det siste døgnet, så skal jeg kose meg resten av kvelden. Jeg tenkte jeg skulle ta en liten tur ut nå og bare titte i gågaten og få litt frisk luft, selvom det regner og himmelen brått ble helt fullstendig mørk nå. Og i kveld blir det mer bursdagsfeiring og god middag på restaurant, så det gleder jeg meg masse til. 

Skal dere feire noens bursdag idag? Og er det flere enn meg som har fulgt med på alt som har skjedd i Paris? 

13.11.2015 18:52 - 7 KOMMENTARER

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra svømmehallen, ja dere hørte riktig, svømmehallen. Haha, jeg dro dit med en venninne fordi hun har hatt så lyst til å ta meg med dit og bade. Jeg er ikke så veldig glad i å svømme, jeg elsker lukten av klor da, men jeg syns det er morsommere å bade i havet om sommeren og holde på med vannaktiviteter. Ellers idag hadde vi en ekstremt kort skoledag, det var veldig uforventet men kjempe deilig å få tidlig helg. I morgen blir det bursdagsfeiring av en venninne, og så skal jeg få gjort litt arbeid og slappe av resten av helgen.

Jeg har desverre ingen lekre bilder av meg etter den litte svømmeturen, så dere får nøye dere med disse bildene med den fine, fluffy jakken min♥

Hva skal dere gjøre i helgen?

11.11.2015 19:17 - 7 KOMMENTARER

Idag har det vært elendig dårlig vær i Herning, noe som det er 95% av tiden. Jeg har heldigvis ikke trengt å være så mye ute idag, jeg gikk fort ut for å ta noen bilder til bloggen, som jeg ikke syns ble så bra pga. det dårlige været. Håret mitt blir også så frusete når det regner, og jeg prøvde å balansere paraplyen over kamerastativet. Deretter gikk jeg en rask tur på butikken, men jeg bor heldigvis bare noen meter fra den, så det var ikke lange turen. Nå ligger jeg godt plantet i senga og ser gjennom eksamensoppgaven min. Når jeg øver til eksamen later jeg alltid som om jeg snakker med sensoren og læreren, og håper at alt sitter som et skudd til min faktiske eksamen. Jeg pleier ikke akkurat å lage et ordentlig manus, jeg er flinkere med å kunne alt i hodet og ta ting litt på sparket. 

Neglelakken jeg har på idag er forresten TL Celina Karine lakken som jeg fikk av henne. Jeg liker fargene utrolig godt til både Celina Karine og Agnes Lovise. De passer virkelig perfekt til høsten også. Neglelakk er noe jeg elsker å bruke, men som dere ser er jeg ikke så fan av å ha lange negler fordi jeg virkelig ikke klarer å ta vare på neglene mine, hehe. 

Ønsk meg lykke til på eksamen? ♥ 

10.11.2015 20:02 - 14 KOMMENTARER

Ahh, nå er jeg hjemme igjen etter en time med zumba trening, og deretter trente jeg og Marte litt styrke på egenhånd. Zumba er så utrolig gøy, og kjempe bra trening! Jeg blir så varm i hele kroppen, og svetten bare renner av meg, haha. Vi går på zumbatrening en gang i uken, også er planen å trene egentrening to dager til på en uke. Nå har jeg tatt meg en varm dusj og drukket opp nesten hele den grønne smoothien min, og skal til og lage en litt sen middag, sånn blir det bare når man trener på kvelden. Dessuten har jeg fortsatt fri i morgen, så jeg kan fint sove lenge. Jeg tenker bare å slappe av i kveld og øve meg litt til eksamen, og ta storøvingen i morgen, hehe. Litt flere høstbilder jeg tok ute, se på de vakre fargene i bakgrunnen! Det er så kjekt å ta bilder der jeg tok disse bildene, for det er nemlig på parkeringsplassen til et tomt kontorbygg, så jeg håper det ikke blir noen nye som leier på en goood stund, så kan jeg fortsette å ta bilder og filme der uten at et eneste menneske ser på meg. 

Hva syns dere om bildene? Har dere prøvd zumba før? 

09.11.2015 16:00 - 21 KOMMENTARER

Jeg kan virkelig elske høsten til tider, men kun fordi luften er så frisk, fargene er så sterke, og årstiden er bare så utrolig koselig. Men kanskje ikke så alt for perfekt i Danmarks sikkert mest regnfulle by, Herning. Åå, som jeg virkelig hater været her! Denne uken er det meldt regn hele uken, og i helgen var det selvfølgelig full storm. Da jeg kom hjem til Danmark i slutten av oktober var det overraskende litt varmere her enn i Norge, og været var faktisk ganske bra. Men nå som vinteren er på vei liker virkelig Herning å vise seg frem fra sine verste sider. Jeg skjønner ikke hvordan noen dansker kan bli boende her hele livet. Uansett hvor jeg befinner meg i verden, og hvor dårlig vær det er, så er instagram noe jeg holder meg trofast til. Høsten har sakte men sikkert begynt og tatt over feeden min, og snart er fargerike bilder og fotografier av falne blader det eneste dere vil se - så langt fingrene kan scrolle (hehe, liker denne ordmiks ironien min, antar at ingen andre enn meg selv forstår den). Men om dere vil følge meg på instagram og ikke gjør det fra før av, så heter jeg: emmabrathen ♥♥♥

Hva heter dere på instagram? Så kan jeg sjekke ut profilene deres. 

22.10.2015 17:54 - 4 KOMMENTARER

Det er ikke akkurat morgen nå, haha, desverre er helgen over og uken fylt med eksamensjobbing er i gang. Denne helgen har vært veldig koselig med sommerkveld og grilling, og også veldig avslappende og litt produktiv. I går ryddet jeg en del, redigerte i mange timer og jobbet med eksamen. Det endte selvfølgelig med at jeg gikk rundt i min rosa morgenkåpe hele dagen, og omtrent levde på mitt glass med iste. 

Da jeg så yndlingsblomstene mine på butikken måtte jeg selvfølgelig kjøpe en liten bukett med de som jeg kunne ha på spisebordet mitt. Jeg elsker vår, sommer og blomster, jeg blir bare så glad av stemningen og får en deilig og fri følelse i kroppen. Sommeren er absolutt min favorittsesong, det er så deilig å kunne gå barbeint, ta mange fine bilder utendørs, og rett og slett bare være i et bedre humør. 

Noen flere enn meg som har sommeren som favorittsesong? Hva syns dere om bildene? 

Les mer i arkivet » Juni 2016 » Mai 2016 » April 2016

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 21 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker veldig mye av fritiden min til å lage youtubevideoer, så derfor vil det komme en del videoer på denne kanalen. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

instagram
annonse
hits