27.05.2016 11:20 - 3 KOMMENTARER

Noe jeg absolutt elsker å gjøre når det først har blitt varmt ute, er å gå ut og ta masse bilder og lage lookbooks videoer. Haha, det er bare så typisk en Youtuber å si! Nå virker det som om sommerværet er tilbake, og jeg får så utrolig god følelse når sola skinner, det er blå himmel, jeg kan vandre rundt i t-skjorte-kjolen min, og fuglene kvitrer non stop. Men så har jeg eksamen nå, så jeg får dessverre ikke vært mye ute denne og neste uke. Eksamen skal leveres neste torsdag, og jeg gleder meg så utrolig mye til den dagen. 

De fleste av dere har vel først ferie i slutten av juni, og det har for så vidt jeg også. Jeg har nemlig muntlig eksamen en dag i midten av juni, avslutning den 27. juni, men så har jeg faktisk fri ALLE de andre dagene i juni. Herregud som jeg gleder meg til å bare ligge i parken og late meg, dra til Norge, og ikke minst til å lage masse videoer og ta masse bilder igjen, hihi. 

Når har dere ferie? Hva syns dere forresten om min nye header og bildene jeg har tatt til de? 

3 kommentarer

lisarorvik

27.05.2016 kl.11:37

Nydelig antrekk og bilder, Heregud så vaker du er <3

Ingrid

27.05.2016 kl.19:55

Så fine bilder :)

Anna

22.07.2016 kl.01:04

Du er så sjukt pen! Men den truttemunn pose´n din er så irriterendes, plis bare smil eller være normal. Du trenger virkelig ikke prøve å få større lepper, dine er fine akkurat som de er!!
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 21 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker veldig mye av fritiden min til å lage youtubevideoer, så derfor vil det komme en del videoer på denne kanalen. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits