23.05.2016 20:32 - 1 KOMMENTAR

Hei ♥ Her kommer en oppdatert informasjon angående det å bestille både header og design fra meg. For å bestille så kontakt meg på mail: em_cb95@hotmail.com DESIGN: Få ditt eget design etter dine egne ønsker, header følger også med i prisen. PRIS: 400kr. Send mail med ønsker om designet + eventuelt bilder til header og profilbilde. (Det er også mulig å bestille hastedesign som skal bli laget på 1-3 dager for 600kr, vanligvis kan et design ta 1-2 uker) HEADER: Få din egen header som passer til designet du har på bloggen din. PRIS: 150kr. Send mail med ønsker og eventuelt bilder. 

Jeg har selvfølgelig laget alt dere ser på bildene + mange flere design og headere. Jeg redigerer også bilder, lager bannere/reklamer på bestilling, og kan også lage russelogoer. Det er bare å kontakte meg på mail for mer informasjon. (em_cb95@hotmail.com) 

Husk også at dere kan sjekke meg ut på andre sosiale medier: Youtube: http://youtube.com/emmajenta95 Snapchat: emmabrathen og youtubeemma Instagram: emmabrathen Facebook: https://www.facebook.com/emmabrathenofc/?fref=ts​
 

Én kommentar

Therese

02.06.2016 kl.08:13

så fine design du lager :-D
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 21 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker veldig mye av fritiden min til å lage youtubevideoer, så derfor vil det komme en del videoer på denne kanalen. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits