04.12.2015 16:25 - 2 KOMMENTARER

Nå nærmer det seg virkelig jul, men til tross for det har jeg absolutt ingen julestemning enda. Men idag bestemte jeg meg for å gjøre noe med det, så jeg handlet nemlig inn en del julepynt jeg skal pynte leiligheten min med, og kjøpte inn ting til min egen julekalender♥ I tillegg til en egen kalender jeg har for meg selv, har jeg også en julekalender på kanalen min. Det vil si at det kommer ut en ny video hver dag fra 1. til 24. desember, så dere vil se masse forskjellige videoer denne perioden, og jeg håper dere liker de. 

Her er alle de tre første episodene av julekalenderen min! Om dere forresten ønsker å delta i giveawayen min som jeg har i luke 2, så kan dere delta ved å kommentere videoen HER, hvis ikke kan dere selvfølgelig også delta på instagram (emmbrathen). 

Har dere julestemning ennå? 

2 kommentarer

Sofie Fevang

05.12.2015 kl.15:34

Jeg følger med så godt jeg kan. Utrolig gøy du gjør det!

Marie

20.12.2015 kl.08:07

Tusen takk for at du tok med spørsmålet mitt i den nyeste videoen din.😊😀 jeg elsker videoene dine og du er mitt største forbilde😍 jeg bot i Haugesund men håper jeg en gang kan møte deg😊 det hadde vært den beste julegaven🎁🎅🏼 du er verdens beste😍
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 21 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker veldig mye av fritiden min til å lage youtubevideoer, så derfor vil det komme en del videoer på denne kanalen. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits