30.11.2015 17:42 - 2 KOMMENTARER

Idag er det skikkelig god julestemning i gatene i Herning, for det er satt opp et megastort juletre med masse lys, og ellers masse pynt og juletrelys i hele gaten. Det er koselig med litt ekstra lys når det ellers er totalt sort ute. Idag var jeg på skolen ekstra lenge for å sy på oppgaven min, også spiste jeg og Marte pizza på skolen før vi dro hjem. Dette er den siste uken med vanlig skole, og deretter er det to uker med valgfag før det er juleferie. Det er heldigvis ikke så mye arbeid som gjenstår nå. 

Jeg la forresten ut en ny video i går med høst diy's, tips og outfit ideer. Og til dere som klager, jo, november er en høstmånede så jeg har lov til å fortsatt poste høstvideoer. Dessuten blir det aldri vinter i Danmark, vi får jo pokker meg aldri snø, det bare regner og regner døgnet rundt. 

Hva syns dere om videoen? 

2 kommentarer

CarolineSofiee

02.12.2015 kl.03:45

Hei! Lager du headere til blogg? Trenger en selv og du ser ut som du er utrolig flink til å redigere bilder! Kontakt meg gjerne på mail om du vil :-)

Emma Bråthen

02.12.2015 kl.19:00

carolinesofiee: Ja, det gjør jeg :) Sendte deg en mail nå
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 21 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker veldig mye av fritiden min til å lage youtubevideoer, så derfor vil det komme en del videoer på denne kanalen. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits