29.11.2015 14:40 - 2 KOMMENTARER

Åå, jeg er så overlykkelig over dette kjøpet! Timberland skoene er ikke annet enn perfeksjon. Jeg har ønsket meg disse skoene så utrolig lenge, og på Black friday slo jeg til og kjøpte dem, eller egentlig er de en tidlig julegave fra foreldrene mine, hihi. Kraftigere og varmere sko var noe jeg absolutt trengte, men jeg planlegger å bruke disse året rundt. De er litt stive så jeg må gå dem inn, men det skal jeg fint klare fort! Etterpå skal jeg også på julekos hos en i klassen, så det blir sikkert veldig hyggelig♥   


Om dere ønsker må dere forresten gjerne følge meg på Spotify! Spillelisten min heter "got my timberlands on", fordi når jeg har på de er jeg i så godt humør, og det samme blir jeg av å høre på musikk. Jeg holder på å oppdatere listen, så det er ikke så utrolig mange sanger der enda. Om dere har noen sanger dere vil anbefale meg, så bare legg igjen en kommentar. 

Hva syns dere om bildene og skoene?  

2 kommentarer

Lisa Rørvik

29.11.2015 kl.14:44

Kjempe fint antrekk :) (Ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Ingrid

29.11.2015 kl.15:55

Fint antrekk og stilige sko :)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 21 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker veldig mye av fritiden min til å lage youtubevideoer, så derfor vil det komme en del videoer på denne kanalen. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits