26.11.2015 17:10 - 0 KOMMENTARER

Selvom himmelen er sort, lyser gatene opp. Julelysene er tatt frem, og allerede neste uke er det 1. desember. Det er snart jul, allesammen. Da jeg var i Norge i forrige uke, tok jeg en liten tur til Oslo for å møte Sunniva og Anna. Vi skulle filme inn noen videoer til kanalene våre, og etterpå hjalp Sunniva meg med å filme inn til en julekalender til Nordic Screens kanalen. Dere burde glede dere til å se den, eller egentlig vet jeg ikke hva dere kommer til å syntes om den, haha. 

Her er en liten vlog fra den dagen. Idag har jeg også startet å filme til min egen julekalender, siden jeg skal ha det i år igjen. Det blir ny video på kanalen min hver eneste dag fra den 1. til 24. desember, så det håper jeg dere ser frem til. Nå skal jeg kjappe meg og spise litt, og så skal jeg ut og møte Marte. Jeg håper dere får en fin kveld♥

Gleder du deg til jul? 

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 21 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker veldig mye av fritiden min til å lage youtubevideoer, så derfor vil det komme en del videoer på denne kanalen. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits