26.11.2015 14:29 - 1 KOMMENTAR

Okei, så ble jeg ikke påkjørt, bare NESTEN. Men det er ille nok til at det gjorde dagen min helt bedriten i går. Min første dag tilbake i Danmark igjen, fuck den dagen. La oss gå fort gjennom hvorfor denne dagen var så ille. Jeg hadde maks uflaks, og ved et punkt i løpet av dagen var det like før jeg la meg ned på bakken og skrek, fordi jeg ville gi opp.

Skoledagen gikk helt greit, vi satt bare og sydde hele dagen, og jeg var der til og med og jobbet etter at vi hadde sluttet. Etter skolen dro jeg til Elgiganten for å kjøpe ny harddisk, fordi den andre jeg har, har blitt helt full. Så starter uflaksen min. Jeg skulle gå over motorveien, det var grønn mann, og tror dere ikke at en idiot av en dame holder på å kjøre på meg? Jeg skvetter til, og stirrer selvfølgelig kjempe stygt på den dumme damen, der hun sitter i den lille bilen sin og nettopp har bråbremset foran meg. Hun kunne ha drept meg. Så kommer jeg meg inn på elgiganten hvor de selvfølgelig ikke har harddisken jeg tenkte å kjøpe, og servicen der er elendig. Det er lang kø overalt, og det tok sikkert en halvtime før jeg fikk to hyggelige menn som faktisk kunne hjelpe meg. På vei tilbake til bussen finner jeg ut at jeg ikke har fått hele lønnen jeg har ventet på fra YouTube, og det dreper livsgleden ut av meg. Jeg blir rett og slett sur og irritert, og vil bare kjappe meg hjem for å finne ut hva som har skjedd. Men sinte Emma burde selvfølgelig få i seg litt mat fra McDonalds før jeg går hjem. McDonalds ja, faen heller. Tidligere den dagen fant jeg ut at forlyset til sykkelen min selvfølgelig har dødd, og jeg bestemmer meg heller for å bruke mobilen som lys, fordi jeg er nødt til å kjappe meg hjem. Jeg får maten min, og sykler hjemover. Så kommer en idiot av en gutt, syklende på feil side av veien (dette har jeg lært er STRENGT FORBUDT i Danmark, det er hvertfall slik jeg har oppfattet det etter at noen menn skrek til meg da jeg syklet på feil side en av de første dagene mine i Danmark). Å sykle lett forbi hverandre på den trange veien går vel fint tenker jeg. Men så skal han selvfølgelig gi en fuckings high five til en dude han tydligvis kjenner, som går midt i veien. Han sykler omtrent rett inn i meg, jeg klarer ikke å bremse fordi mobilen i hånden min er i veien for bremsen, jeg er klar for å kræsje med all den gode maten min fra McDonalds. Men han vingler unna, som en tiger som smyger seg forbi meg, og jeg puster lettet  ut. 

Deretter skal jeg krysse enda en vei, veien rett foran leiligheten min. Jeg er endelig hjemme. Jeg venter i evigheter for det er selvfølgelig ingen bilister som lar meg passere veien. I tillegg står en bil på den andre siden av veien, med lysene på og blender meg totalt. Så er det klart, jeg kommer til midten av veien da jeg finner ut at jeg må rygge, raskt. Brått er det en politibil der med fulle sirener på, den kjører utrolig fort i retning rett mot meg. Jeg rygger raskt unna, og slipper krasjmulighet nr. 3 den dagen. Resten av kvelden isolerte jeg meg inne med Twilight maraton og norsk godteri, og håper at uflaksen min har gått over. Så det var den drittdagen, jeg håper deres dag var bedre enn min. 

Har dere opplevd så mye uflaks på en dag før? 

Én kommentar

Birgitte Bore

26.11.2015 kl.21:58

Jeg digger deg virkelig, Emma! Det er så gøy å lese bloggen din :)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 21 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker veldig mye av fritiden min til å lage youtubevideoer, så derfor vil det komme en del videoer på denne kanalen. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits