23.11.2015 13:18 - 0 KOMMENTARER

Dagene i Norge har gått så ekstremt fort. Tenk at jeg skal tilbake allerede i morgen. På fredag ble det en sen kveld med gode venner, masse snacks, mye prating og noen leker. De siste dro vel litt etter 02.00, men det var kjempe koselig å se de igjen. Heldigvis er det bare tre uker til juleferien, og da skal jeg til og med reise bort med flere venner til Gøteborg, det gleder jeg meg masse til. Lørdagen ble en veldig avslappende dag, jeg var hos Sofia hele dagen, og på kvelden slappet jeg bare av med mamma.

Men i går kveld var jeg på kino og så den siste Hunger games filmen med Sofia, nemlig Mockinjay part 2. Åå, som jeg hadde gledet meg til å se den filmen! Jeg har lest alle bøkene to ganger, så jeg visste jo hva som skulle skje. Men filmen levde opp til forventningene og ble veldig bra, jeg trodde bare at den ville bli litt tristere siden jeg tross alt gråt som pokker da jeg leste den siste boka. Så nå er dessverre den fortellingen over, og jeg kan ikke gjøre annet enn å se filmene på nytt og på nytt fremover nå. Jeg, Sofia og Christoffer avsluttet kvelden med en liten drive-in på McDonalds, og da jeg kom hjem så jeg på Scream Queens og Wild child til jeg sovnet, hehe. Jeg skal bare slappe av idag antar jeg, før jeg drar tilbake til regnfulle Herning. 

Har dere sett den siste Hunger games filmen? 

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 21 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker veldig mye av fritiden min til å lage youtubevideoer, så derfor vil det komme en del videoer på denne kanalen. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits