20.11.2015 16:58 - 2 KOMMENTARER

For en koselig og avslappende dag! Idag har jeg vært en tur i byen med søsteren min, Sofia, hvor vi har tittet, handlet litt og selvfølgelig spist veldig sunn mat på McDonalds, hehe. Nå er jeg hjemme igjen, og i kveld kommer venner til meg for en rolig kosekveld. Jeg har kjøpt inn litt shots og snacks, så det blir sikkert like hyggelig som alltid. Siden jeg er mye ute og farter mens jeg er i Norge så får jeg ikke tatt så mange bloggbilder, så jeg tenkte jeg heller kunne dele enda en video med dere idag. 

Flinke Agnes Lovise og Celina Karine sminket meg i deres "youtuber makeover" serie, og det var så gøy å være med. Jeg absolutt elsker looken jeg endte opp med, og spesielt øyenskyggen, den er helt fantastisk. 

Hva syns dere om makeoveren, var det noe spesielt dere likte best ved den? 

2 kommentarer

Silja Ranum

21.11.2015 kl.23:55

Herlig video <33 Utrolig fin du ble og elsket virkelig at øynene dine LYSTE frem !

youjhfbheguheir

24.11.2015 kl.20:04

du e så fiiin
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 21 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker veldig mye av fritiden min til å lage youtubevideoer, så derfor vil det komme en del videoer på denne kanalen. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits