19.11.2015 20:14 - 1 KOMMENTAR

Ahh, Norge♥ Kjære, gode, gamle Norge. Nå sitter jeg på toget fra Oslo, for dagen har jeg nemlig tilbringet på Nordic Screens kontoret for å filme med Sunniva og Anna. Etter noen videoer som kanskje inneholdt en del godteri, så sitter jeg her og er fortsatt så kvalm. Jeg har heller ikke spist ordentlig godteri på omtrent to uker, så det var ikke særlig godt å spise så store mengder nå. I morgen skal jeg bare slappe av, og så kommer det venner til meg på kvelden for en hyggelig kosekveld. Blir godt å se de igjen♥

I går la jeg ut en ny collabvideo, hvor jeg gjør "guess the word" challengen, som jeg har kalt den, med Tina Mondelia, Celina Karine og Agnes Lovise. Det var kjempe gøy å filme inn videoer med de den dagen, jeg var også med på youtuber makeover-serien til Celina Karine og Agnes Lovise, men jeg tenkte jeg skulle vise dere den videoen i et annet innlegg. Jeg håper dere liker videoen, og kommenter gjerne under hva dere syns. Nå skal jeg slappe av på toget, og jeg gleder meg masse til å komme hjem nå, slappe av, og tilbringe tid med familien. 

Hva syns dere om videoen? 

Én kommentar

Silja Ranum

20.11.2015 kl.08:33

Herlig video, av herlige jenter !!
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 21 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker veldig mye av fritiden min til å lage youtubevideoer, så derfor vil det komme en del videoer på denne kanalen. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits