16.11.2015 20:11 - 4 KOMMENTARER

Så gjett hva jeg ser på, serien består av minst fire forskjellige karakterer med navnet Chanel. Kanskje dere ikke har hørt om serien "Scream Queens", men det er en serie med SÅ mange kjente ansikter. Emma Roberts, Nick Jonas, Ariana Grande og mange flere som jeg egentlig ikke husker navnet på. Jeg har kun kommet til episode to, og en av de jeg i det minste trodde var en av hovedkarakterene er allerede død. Jeg vet ikke helt hva jeg forventer av denne serien, jeg startet kun på den fordi jeg ikke hadde noe annet å gjøre. Noen mandags selfier (med grusomt tørre lepper). For kroppen min føles det ut som om det er super sent, så jeg skal absolutt prøve å legge meg tidlig igjen idag. I tillegg til trøttheten som smyger seg innpå meg er jeg også god og mett etter middagen, jeg lagde wok idag og det er så godt. Jeg må også få prøvd å rydde vekk klær idag siden jeg har masse å gjøre i morgen, og så tar jeg turen til Norge, woho♥ Gleder meg masse!

Ser dere på Scream Queens?

4 kommentarer

Sofie Caroline Nilsen

16.11.2015 kl.20:22

Den må jeg se :)

Aurora Wergeland

16.11.2015 kl.20:48

Omg Emma! Endelig er det noen jeg kjenner som ser på denne serien!! Du får si ifra når du begynner å komme et stykke så vi kan diskutere hvem red devil er :D Det er forresten supergøy at du har startet å blogge igjen! Du er så flink!

Emma Bråthen

16.11.2015 kl.20:58

Aurora Wergeland: Haha, jaa det skal jeg gjøre! :D Tusen takk<3

Silja Ranum

16.11.2015 kl.21:08

åå, Så sinnsykt fine bilder av deg Emma! Nei, har ikke sett scream queens, men fikk veldig lyst til å se den :) Hvordan få du så fine bilder? Kvaliteten og alt er jo helt på topp hele tiden <3 Wow, du er nydelig! Ha en super fin kveld videre<3
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 21 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker veldig mye av fritiden min til å lage youtubevideoer, så derfor vil det komme en del videoer på denne kanalen. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits