14.11.2015 13:57 - 2 KOMMENTARER

For en start på denne helgen. I går var jeg som sagt og badet, og jeg bakte ellers kake til venninnen min som har bursdag i dag, og gjorde ting klart til idag da jeg dro til henne en tur for å "overraske" henne med kake, ballonger og gave. Jeg var veldig sliten i går kveld så jeg tenkte at jeg kom til å sovne tidlig, men slik ble det ikke da all oppmerksomheten min gikk til nyhetene på VG om alt som har skjedd i Paris. Det er helt forferdelig, og da jeg våknet idag oppdaterte jeg meg på nyhetene og bladde gjennom sikkert 50 instagramposter med hashtaggen "prayforparis", og tårene rant fordi jeg ble så rørt, samtidig som at alt som har skjedd er så grusomt. Masse tanker går til de som er rammet i Paris♥

Bortsett fra en veldig stor oppvask som står igjen etter kakebakingen og ekstra bekymringer for hva som har skjedd det siste døgnet, så skal jeg kose meg resten av kvelden. Jeg tenkte jeg skulle ta en liten tur ut nå og bare titte i gågaten og få litt frisk luft, selvom det regner og himmelen brått ble helt fullstendig mørk nå. Og i kveld blir det mer bursdagsfeiring og god middag på restaurant, så det gleder jeg meg masse til. 

Skal dere feire noens bursdag idag? Og er det flere enn meg som har fulgt med på alt som har skjedd i Paris? 

2 kommentarer

linzrona

14.11.2015 kl.21:36

Nei, du er ikke alene om å ha fulgt med på det som har skjedd det siste døgnet. Har sittet limt fast til Tven for å følge med.

Silje

14.11.2015 kl.23:33

Nei du er ikke den eneste som har fulgt med på det som har skjedd I Paris💛 da jeg først leste at folk hadde skrevet #prayforparis skjønte jeg ingenting, men så leste jeg nærmere å satt å gråt over hvordan alle de rammede måtte ha det nå, hvis de har mistet familiemedlemmer OSV💛
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 21 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker veldig mye av fritiden min til å lage youtubevideoer, så derfor vil det komme en del videoer på denne kanalen. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits