09.11.2015 19:00 - 7 KOMMENTARER

Skal man bli sunn, så skal man jammen meg bli sunn også. Å bli sunn er kanskje ikke noe jeg har lyst til, men noe jeg behøver. Innerst inne har jeg selvfølgelig lyst til å være et menneske som har kjempegod helse, og kun spiser matvarer som er bra for kroppen. Men hittil er min kjærlighet for blant annet McDonalds mat alt for stor. Men nå folkens, nå tar jeg skrittet mot det bedre. Jeg prøver i det minste. Og nøyaktig hvorfor har jeg bestemt meg for å prøve å bli sunn? Nettopp fordi jeg irriterer meg over at jeg ikke bare gjør endringene i livet mitt som kan gjøre med 100% fornøyd med meg selv, og for at tannlegeturene skal bli en smule mindre. 

Nå som jeg er tilbake i Danmark, så har jeg endelig fått startet å trene igjen. Her har jeg nemlig treningssenteret fem minutter fra meg, og  en venninne jeg trener med fast. Det gjør alt så mye enklere. I går handlet jeg inn litt mat med en god holdning til maten da jeg var på butikken. Jeg lot meg ikke friste av de mange radene med godterihyller denne gangen. Og til overskriften - selvfølgelig er den ironisk. Hvem vil sitte og knaske spinat mens man ser en koselig film? Jeg har handlet inn til en grønn smoothie jeg så absolutt ville prøve å lage, rundstykker og middag. Jeg er utrolig spent på om jeg klarer å bli sunnere, for å ta steget til å bli fullstending sunn går alt for fort for meg, la oss ta små steg om gangen. 

Hva slags forhold har dere til mat? Vil dere si at dere er sunne? 

7 kommentarer

Line

09.11.2015 kl.19:05

Fin blogg :)
Det første som slo meg da jeg kom inn på bloggen din var: "herregud, for ei søt jente!". Du er jo helskjønn!

Anyway,haha. Ja, jeg vil si at jeg er over gj.snittlig sunn egentlig, men det er det jeg trives med. Og det finnes så mye sunn OG spennende mat, bare man åpner sinnet og setter i gang fantasien sin :D

Ønsker deg en fin kveld :)

Matilde

09.11.2015 kl.20:21

Bra du startet igjen.

Youtube:matielifestyle

Malin

09.11.2015 kl.23:26

Syns det er veldig gøy at du begynner å blogge igjen <3 Stå på!

insta: malinmoltu

Marie din største fan

10.11.2015 kl.19:42

Ig=Mariegjestland og privatemarie05

Er så glad for at du har begynt å blogge og jeg elsker yt kanalen din mer en nie annet. Jeg lurte bare på hvor lenge du skal bo i Danmark og om du kan hilse til meg i din enste video? Håper du svarer😊💕

Emma Bråthen

16.11.2015 kl.20:52

Line: takk! :D

Emma Bråthen

16.11.2015 kl.20:52

Dagsvermer.no: Åå, tusen takk?? Ja, ikke sant! :D Og takk igjen, ha en fin kveld :)
Skriv en ny kommentar

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Emma og er 21 år. I årene fremover vil jeg være bosatt i Danmark for å studere fashion design. På fritiden elsker jeg å ta bilder, være med venner, lage videoer og ikke minst oppleve nye ting. Jeg bruker veldig mye av fritiden min til å lage youtubevideoer, så derfor vil det komme en del videoer på denne kanalen. Jeg bruker canon eos 600d + 50mm 1.4 linse til å ta bilder til bloggen.

hits